Lélegzetelállító konyhák

Legújabb válogatásunkban a kedvenc konyháinkat gyűjtöttük össze a költözzbe.hu kínálatából. Nemrég minikonyha válogatást állítottunk össze, ebben a cikkben viszont tágas és szemet gyönyörködtető konyhákat hoztunk.

Ha érdekel, hogy szerintünk mi szükséges a tökéletes konyha kialakításához, olvasd el tavalyi tippjeinket ebben a cikkben.

Rusztikus kék konyha a II. kerületben 

Első választottunk egy II. kerületi villa konyhája. A mi figyelmünket a kék falakkal fogta meg, a fehér, kicsit rusztikus konyhabútorral és kiegészítőkkel együtt bájos hangulatot teremt. Az egész házban, szinte minden helyiségben megjelenik a kék szín egy árnyalata valamilyen formában, a konyhában csak a falakon kerül elő, de ez pont elég is. Praktikus a bárpultként is használható terület, ami egyúttal munkalapként is funkcionálhat, ha szükség van rá.

Minimalista konyha a belvárosban 

Nem mindenki szereti az ennyire minimalista stílust, de minket a hatalmas tetőablakokkal teljesen elvarázsolt. A hirdetésből sajnos túl sokat nem tudunk meg a lakásról, csupán annyit, hogy az 5. kerületben a Váci utcához közel van, és 157 m² alapterületű. Az egész otthon a fekete-szürke-fehér színek hármasával lett berendezve, ennek megfelelően a konyha is. Imádjuk a fehér bútorokkal kontrasztban álló fényes fekete pultot és nagyon praktikus lehet a mindennapokban a magasra emelt sütő és mikrohullámú sütő is. Napos időben pedig fantasztikus lehet itt főzni!

Hatalmas konyha konyhaszigettel

Ebben a hatalmas, ipari gépekkel felszerelt konyhában a legnagyobb családra is kényelmesen lehet főzni. A fehér bútorok miatt csak még tágasabbnak tűnik az egyébként sem apró helyiség, így bőven elfér az ipari elszívó és tűzhely, és még 2 mosogatógép is helyet kapott. A kedvencünk a jól megvilágított, négy személy részére is kényelmes konyhasziget.

Modern fa fémes csillogással

Igazi maszkulin, modern összhatású konyhával zárjuk a listánkat. A meleg színű fa frontokat ebben a konyhában fekete részletek és a rozsdamentes acél konyhagépek egészítik ki. A dupla hűtő és tűzhely bármilyen családi vagy baráti eseményre segíti a könnyű felkészülést, könnyű dolgunk lesz egy ilyen csodás konyhában.

 

 

hirdetés