Csodálatos minikonyhák

Ha a lakásunkban egy kis részt tudunk elkülöníteni a konyhának sincs minden veszve, egy kis konyha is rengeteg lehetőséget rejt. Csodálatos minikonyhákat alakíthatunk ki és a szárnyaló fantáziánknak csak a képzelet szabhat határt. Az apró konyhák, az az kompakt konyhák olyan lakásba javasoltak ahogy egy vagy két fő étkezését szeretnénk megvalósítani, garzonokba, kis lakásokba, esetleg panelekbe.

Egy kis méretű konyha kivitelezésénél oda kell figyelnünk hogy minden helyet maximálisan kihasználjunk. Akár a plafonig érő konyhaszekrénnyel, vagy a legkisebb hely beépítésével is. Ilyenkor nagy segítség egy konyhatervező program, ami segít összerakni amit megálmodtunk, hogy biztos semmit ne felejtsünk ki, hiszen a méretek miatt, csak a legszükségesebb elemek férnek majd be.

Hófehér, natúr kivitel

Ebben a VIII. kerületi, 59 nm-es, frissen felújított lakásban is a minikonyha mellett döntöttek. A helyhiány miatt került kialakításra ez az igazán látványos, élhető terű amerikai konyha, amelyben minden megtalálható, ami a főzéshez feltétlenül szükséges.

Romantikus konyha a körúton

A Margit körúton kínálják ezt az izgalmas kialakítású tégla lakást. A konyha romantikus hangulatú, egy hosszabb egyenes részből és egy kis beugró részből áll, ahová pont elfért a tűzhely, a maximális helykihasználás érdekében. Aki azt gondolná, hogy a minikonyha nem lehet stílusos, itt az ellenpélda.

Angyalföldi rusztikus

Nagyon szép fából készült rusztikus konyhája van ennek a Budapest XIII. kerületében található garzon lakásnak. Az ingatlan kis alapterületéhez képest tágas és ízléses konyha lett kialakítva.

Szuperpici csajos konyha

Ebben a Sasad Liget Lakóparkban található 1,5 szobás, tégla lakásban, egy apró főzősarok lett kialakítva. Funkcióját tekintve, épp annyi hely amennyi a főzésre elég. A világos konyhabútor mellett plusz lámpák lettek beépítve a felső konyhaszekrénybe hogy még több fény jusson a főzőfelületre.

Maximális helykihasználás

A Király utcában található ez a garzon lakás, amire a maximális helykihasználás jellemző. A konyha natúr színű, és modern kivitelű. Akár a mennyezetig pakolhatunk, melyet segít az L alakú elrendezés, a baloldalon alapfelszerelés a mosogatómedence, jobboldalon az aprócska főzőfelület.

 

hirdetés