Impozáns tornyos házak

A düledező házak között magasodnak ki a toronnyal rendelkező ingatlanok. A tornyos házakat valamilyen meseszerű hangulat lengi körül, hiszen a mesékben is a királylányokat a legmagasabb toronyszobából kell megmenteni. Sajnos ezekből az előkelő toronnyal rendelkező házakból ma már egyre kevesebb épül és a régi villaépületek közül is kevés maradt meg eredeti állapotban. Az eladó ingatlanok között szemezgetve, szebbnél szebb tornyos házat találtunk, összeszedtünk most az öt legmutatósabbat.

Lássuk a legszebbeket!

Mese villa

Budapest XII. kerületében eladó ez a gyönyörű, felújítandó villa. Az épületet a 19. százat építészeti stílusában építették, műemlék jellegű épület, egykor egy arisztokrata család tulajdonában állt. A torony része meghatározó eleme az épületnek, fagerendás szerkezetű. Felújítva és karbantartva újra régi pompájában ragyoghatna. Akár több lakást is kialakíthatnak benne és társasházként is értékesíthető.

Lehengerlő kilátás

Budapest III. kerületében, Remetehegyen kínálják eladásra ezt az impozáns villaépületet, közvetlenül a természetvédelmi terület szomszédságában, szinte érintetlen területen. Az épület három szintes, a tornyából pazar panoráma nyílik a tájra. A kikapcsolódáshoz hozzájárul egy bioszauna, és egy jakuzzi és kültéri medence is. Az épület kivitelezése során nagyon odafigyeltek és aprólékos munka eredménye ez az egyedülálló ingatlan.

Cserszegtomaji rendezvényház

Ez az impozáns épület Kehrn Vilmos Festetics főépítész tervei alapján épült az 1800-as években, majd 2014-ben teljesen felújították és modernizálták. Jelenleg rendezvényházként üzemel, de panzió átalakításra is megvan már az engedély.

Elegáns villa, Istenhegyen

Panorámás villát kínálnak eladásra Istenhegy egyik legszebb utcájában a XII. kerületben. Az épület 1996-ban épült, azóta többször felújították. A toronyból káprázatos panoráma nyílik a Dunára, a Várra, a Parlamentre. Az épület belső kialakítása. A tető manzárdos kialakítású, ezért a tetőtér is beépített.

Makovecz villa

Luxus Makovecz villát kínálnak eladásra. A XII. kerületben, Orbán-hegyen található ez a jó elosztású, világos, természetes hangulatú ház. A különleges hangulatú családi ház hangulatos, tágas és jó elosztású ingatlan. A cserép fedett toronyból kilátás nyílik a környékre.

 

 

 

hirdetés