A fehér otthon újra menő!

Noha ördögtől valónak tartják sokan a világos színű bútorokat és falakat, de a mai tisztítási technológiáknak hála a karbantartásuk semmivel sem időigényesebb, mint a sötétebb elemeknek.
Ez a szín remek választás azoknak, akik házukat hatékonyan és egyszerűen, de az elegancia jegyében szeretnék berendezni. Akkor is jó szolgálatot tehet a fehér szín minél több felületen való használata, ha kicsi a rendelkezésünkre álló tér vagy kevés természetes fény jut a helyiségbe.

Tágas/nagy terek

Ebben a III. kerületi családi házban hatalmas tér érzést kapunk, ami a fehér szín egyik legnagyobb előnye. Nem csak a falak fehérek, hanem a bútorok és kiegészítők egy része is, így nagyon letisztult az összhatás. A sötétebb padlóval tetszetős kontrasztot alkotnak a fehér falak, a fémes kiegészítők pedig modern részleteket adnak az összképhez.

Elő a színekkel!

Merjünk kombinálni! Ebben a XI. kerületi lakásban a domináló fehér mellett helyet kaptak az élénk, életvidám színek és a zöldellő növények.  A fehér szín másik nagy előnye, hogy bármihez passzol, legyen bármilyen a padló, fal vagy a dekoráció. Egyszerűen nem tudunk mellé lőni! Ha a főbb, nagyobb méretű berendezési tárgyakat fehér színben választjuk, akkor a kiegészítőkkel bármikor feldobhatjuk vagy megváltoztathatjuk a hangulatot, ha valami újra vágynánk.

Éles kontrasztok

Kopott, sikkes hatású fekete fal esetleg szürke absztrakt szőnyeg? Legvagányabb dolog, amit otthonoddal tehetsz, ha ezeket összekombinálod! A végeredmény egy minimál stílusú, maszkulin hangulatú otthon lesz.  Ahogy ebben a Balatonfüredi ingatlanban is tették, és milyen jól néz ki a végeredmény!

Bútorozd be álmaid otthonát!

A Fáy utcában egy szuper új építésű lakópark utolsó lakása kulcsrakészen keresi gazdáját. Nagy alapterületű nappalijához még nagyobb kreativitás kell. Te melyik irányvonalat követnéd a fentiekből a lakás berendezésére? Egyedi bútorokat, vagy az IKEA-t és társait preferálnád?

 

hirdetés