Vintage hangulatú eladó otthonok

A vintage hangulat már jó pár éve hódít, és nagy valószínűséggel még népszerű is marad egy darabig, a romantikus, otthonos lakásokat és házakat sokan szeretik. A régies báj, a virágminta, a felújított, kicsit ütött-kopott bútorok olyan hangulatot áraszt, amiben könnyű otthon érezni magunkat. E heti válogatásunkban szívet melengető vintage hangulatú lakásokat és házakat hoztunk. Lássuk!

Egyedi atmoszféra Egerben

A teljes bútorzattal, szőnyegekkel és kiegészítőkkel együtt árulják ezt a mesés házat Egerben, egy téglaépület m,ásodik emeletén. Ez a lakás tökéletes példája annak, hogy hogyan lehet többféle stílus és sok szín egyvelegéből valami páratlan összhatást varázsolni. Imádjuk a bátor színválasztásokat: megférhet egy lakásban a citromsárga és a türkizkék, tökéletesen kiegészíti a téglafalat és a kőborítású kandallót. A lakás egyébként négy hálószobás, két terasz is tartozik hozzá, kert veszi körbe, így nyugodt, csendes minden helyisége.

Vintage birodalom Szigetszentmiklóson

Ebben a szigetszentmiklósi házban igazi romantikus, rózsaszín hangulat uralkodik. A sok virágtól, a púderszínű kiegészítőktől minta egy francia regényben csöppentünk volna. Kedvencünk a konyhában található (valószínűleg felújított) kék tálalószekrény. Egyedi darab, az IKEA-ban biztosan nem árulnak ilyesmit. Az ingatlan két házat foglal magába, a nagyobbik teljesen felújított, két hálószobás földszintes ház, míg a kert másik végében egy kisebb, még felújítás alatt álló ház is van.

Airbnb lakás Budapest szívében

A következő találatunk a szigetszentmiklósi ház teljes ellentéte, mégis megvan benne a vintage hangulat. A fehér szín dominál, némi homokszínnel és egy pici kékkel. A lakás dísze a két hatalmas, faragott szekrény a nappaliban, ugyanez a stílus megjelenik a fürdőben is. A lakás lokációja kiváló annak, aki szereti a nyüzsgést, a 7. kerület szívéből rengeteg étterem és szórakozóhely percek alatt elérhető.

 

hirdetés