A hét legkülönlegesebb ingatlanjai

A héten is számot vetettünk az eladó ingatlanok között. A költözzbe.hu ingatlankínálata sok különleges, és meglepő megoldásokkal kivitelezett otthonnal van teli. Ezekből összegyűjtöttünk néhány olyan darabot, aminek hirdetése releváns információkkal rendelkezik és jó minőségű képekkel ellátott. A legkülönlegesebb ingatlanok közé azok a lakások kerülhetnek, melyek hirdetésében jó minőségű képek vannak feltöltve, a berendezése kreatív és nem mindennapi.

Jöjjenek a legkülönlegesebb otthonok!

Lenyűgöző Esterházy-vadászkastély 

Az Esterházy-vadászkastélyt Esterházy Miklós herceg építtette 1779-ben Tamásiban. Páratlan belső berendezése lenyűgöző. Parkját pilléres kerítés határolja körül, kovácsoltvas kapun lehet bejutni a kertbe . A kertben szabadon áll a négyzetes alaprajzú, zárt udvar köré épített kastély. Két U-alakú szárny összekötésével zárja a belső szabad teret, az egyik emeletes, a másik földszintes. Parkjában különleges növények, ősfák találhatóak, szépen gondozott az egész terület.

Régmúlt idők hangulata

Szentendrén a 18.században épült ritkaságot kínálnak eladásra. 1996-ban az épületet és a hozzá tartozó vendégházat műszakilag és esztétikailag is átépítették. A házban négy hálószoba, három fürdőszoba, két konyha, borospince szolgálja a lakók kényelmét, egy család is komfortosan elfér benne.

 Budai vár területén

Az I. kerületben, a Budai Vár területén kínálnak eladásra egy teljes házat. Az épület az 1300-as években épült. A gótikus épületben két lakás örökölhető bérleti jogát kívánják értékesíteni.

Galgagyörki Kúria

A Galga folyó mentén, a Cserhát dombság lábánál elhelyezkedő Galgagyörk településen helyezkedik ez a lenyűgöző kúria, melyet 1780-as években copf stílusban építettek, majd később klasszicista átalakítást hajtottak végre rajta. Egy ideig az Ibrányi család birtoka volt, majd Kálnoki-Bedő Béla, az Afrika-kutató vásárolta meg, a jelenleg tulajdonos családnak köszönhetően felújítási munkálatok befejezésével fogadóként üzemel, melyhez tartozik egy személyzeti különálló szállás is.

Impozáns szombathelyi családi ház

Szombathely frekventált részén, kínálják eladásra ezt a különleges építészeti megoldásokkal kivitelezett családi házat. Az épület kívülről sem mindennapi, egyedi belső építészeti és lakberendezői megoldások jellemzi, a minőségi anyagok harmóniája teszi különlegessé. A rendelkezésre álló teret maximálisan kihasználták ezzel tágas és világos otthont alkottak meg.

hirdetés