Szilveszteri lakásmustra, legszebb budapesti lakások

Zárjuk az évet egy szilveszteri lakásmustrával. Az év utolsó napján számot vetünk az eltelt év eredményeiről és a jövő évet tervezzük. Fogadalmakat teszünk, változtatni akarunk és nem utolsó sorban ünnepelni. Szilveszter napján sokan hívjuk meg barátainkat, szeretteinket otthonunkba, ahol baráti körben, idegenektől mentesen búcsúztathatjuk az óévet. Nagyon fontos hogy az otthonunkban jól érezzük magunkat és az egyéniségünket tükrözze. Emellett kényelmes legyen és egyedi, hiszen minden embernek más személyes tárgyaktól lesz otthonos a hely ahol él.

Összeállítottunk egy válogatást, ha az új évet lakásvásárlással, befektetéssel szeretnéd indítani. Íme Budapest legszebb eladó lakásai!

Fényűző luxus

Igazi álomlakást kínálnak a II. kerületben. Az ingatlanban minden a kényelmet szolgálja, van itt többek között szauna, padló és falfűtés, kiépített házi mozi rendszer. A berendezése eleganciát tükröz, egymással harmonizáló minőségi és szép anyagok, modern vonalak, természetes hangulat jellemzi.

Dizájn lakás

Belvárosi nagypolgári, teljeskörűen felújított dizájn lakás eladó a Duna és a Szabadság híd közelében, közvetlenül az Egyetem tér mellett. Első pillantásra nyilvánvalóan összhang uralkodik az ingatlanban, a modern bútorok között elevenedik meg a múlt. A teljes lakás berendezése a felső kategóriát képviseli, minőségi luxusbútorokkal.

Penthouse zöld terasszal

Budapest XII. kerületében egy teljesen új penthouse lakást kínálnak eladásra, három lakásos társasházban. Az ingatlan egy 100 négyzetméteres, három szobás, új építésű luxuslakás aminek a legnagyobb vonzereje az 50 négyzetméteres zöld terasza. A környék családbarát, zöldövezeti, lehetőség nyílik az elektromos autók töltésére is.

Romantikus szinteltolásos

A főváros II. kerületében kínálják ezt a világos, napfényes, szinteltolásos, 192 négyzetméteres lakást. A lakás ékessége az óriási 85 négyzetméteres terasz, grillezővel, pihenővel. A teraszról körpanoráma tárul elénk a Budai-hegyekre. A lakás igazi családi otthon lehet 6 szobájával és gyönyörű felszerelt konyhájával.

Trendi panel

Egy panellakás is lehet trendi, itt van rá egy jó példa, ez a 49 négyzetméteres, 10. emeleti kislakás. A színpalettáját tekintve a világos, a fehér szín dominál a helyiségekben ezzel is növelve a tér érzést. Az épület részt vett a panel programban,így új nyílászárókat, új fűtőtesteket és szigetelést kapott.

hirdetés