A hét legkülönlegesebb ingatlanjai

A héten is elkészítettük összeállításunk, amiben a legkülönlegesebb eladó ingatlanokat válogatjuk össze. A válogatásba olyan ingatlanok kerülhettek bele amik nem mindennapi paraméterekkel rendelkeznek, kitűnnek a többi közül kialakításukkal vagy berendezésükkel. Mint például egy száztíz éves családi ház, ami az Esterházy család tulajdonában állt, vagy a nagyon egyedi kialakítású szadai családi ház.

Nézzük a különlegességeket!

Budafok Rózsavölgy

Budafok Rózsavölgy hegytetőn helyezkedik el ez a gyönyörű családi ház, melyről panoráma nyílik a Gellért-hegyre. Az épületet 1990-ben építették szinteltolásos kivitelben. A nappaliban található budakalászi mészkő burkolat különleges, rusztikus hangulatot ad a háznak.

Szada, Fenyvesliget

Egyedi kialakítású ingatlant kínálnak Szadán. Az épületre jellemzőek a nagy egybe nyíló terek, a természetes burkolatok és a páratlan megoldások. Az egyik legérdekesebb pontja a háznak az épület közepén álló fa tartóoszlopok, amik egy kilátóban összpontosulnak a tetőtérben. Nagy hangsúlyt fektettek az egyedi megoldások aprólékos kivitelezésére, például a kovácsoltvas lépcső is gyönyörű látvány.

Budapest XIII. kerület

Luxus lakást kínálnak a XIII. kerületben. A lakást pasztell színekbe öltöztették, és letisztult modern berendezést kapott. A fő színe a fehér, ami minden helyiségben megjelenik, vagy a falakon, vagy a bútorok színeiben.

Naszály

Ez a 110 éves múltra visszatekintő ingatlan, az Esterházy család tulajdonában állt. Az egész épületet címeres Esterházy téglából építették. Belső kialakítása és bútorzata rusztikus, stílusában az épület stílusához igazodik.

Balatonederics

Balatonedericsen egy gyönyörű kis oázist kínálnak. A ház egy szőlő bírtok közepén áll, panorámával a Balatonra. Az épület vintage és romantikus kialakítású, a nyugalom szigete lehet a lakója számára. A fehér szín dominál, kombinálva a növényzet zöldjével.

Mezőkövesd

Mezőkövesden található a következő ingatlan, ami igazi különlegesség. Nagy, tágas terek és fénnyel teli helyiségek jellemzik. Burkolatait tekintve a természetes burkolatokat használtak, fát, követ, márványt. A ház minden luxussal felszerelt, van beltéri medence, boros pince, szauna.

hirdetés