Nézz be Budapest egyik legkülönlegesebb lakóparkjába! – Nyílt napot tart a Metrodom Panoráma

Budapest egyik legérdekesebb lakópark projektje kínál különleges lehetőséget a lakáskeresők számára, ugyanis 2019. november 15–16. között nyílt napot tartanak a Metrodom Panoráma lakóparkban. Ezen a két napon 10 és 17 óra között bárki megtekintheti és bejárhatja az elsőként elkészült ’A’ épülettömb még eladásra váró otthonait. Regisztráció vagy előzetes jelentkezés szerencsére nem szükséges.

A Metrodom Panoráma kiemelkedő helyet foglal el a mai ingatlanpiacon. Összegyűjtöttünk néhány sajátosságot, amelyek miatt érdemes lehet személyesen is ellátogatni ide és megnézni a Panoráma szabad lakásait.

Függőleges liget

 

A Metrodom Panoráma otthonainak és környezetének tervezése során fontos szempontot jelentett a környezettudatosság elve. Az egyes épületek homlokzatára és az erkélyekre összesen 170 darab fát és több mint 3 kilométernyi cserjét telepítettek, amely nagyjából 10 000 növényt jelent. A fák és a növények kiválasztásánál gondosan ügyeltek arra, hogy a lakópark minél izgalmasabb látványt nyújtson az ottélők számára. Így az örökzöldek mellett virágzó és lombhullató növények is helyet kaptak, amelynek köszönhetően minden évszakban más arcát mutatja a Panoráma. Nem kell azonban aggódni, mivel a növények gondozását és ápolását a lakópark és a közös képviselet intézi, a folyamatos locsolást pedig beépített öntözőrendszer biztosítja.

Okosotthon mindenkinek

A Metrodom Panoráma összes lakása okosotthon rendszerrel van ellátva, amely a lakók kényelmének szolgálata mellett valóban energiatakarékos lakásokat eredményeznek. A rendszer számos előnnyel rendelkezik. A felhasználóbarát kialakítás mellett jó hír, hogy igény esetén bármikor könnyedén bővíthető funkciókkal tudjuk ellátni, és a nyílt szabványnak köszönhetően számos gyártó termékével kompatibilis. Az alapfelszereltség részét képezi a fűtés-, hűtés- és világításszabályozás funkció.

Az okosotthon rendszer beüzemelését a Metrodom partnere végzi, ezt követően a rendszer a legtöbb funkciót automatikusan látja el. A praktikus és okos rendszernek köszönhetően szellőztetés idején a rendszer alacsonyabbra veszi a fűtést az ablak alatt lévő radiátor termosztátfején. Emellett az égve hagyott villanyt is lekapcsolja, ha jelzést küldünk a rendszer számára. Így nem fűtünk fölöslegesen és a villanyszámla is alacsonyabb lesz.

Valódi panoráma

Az átgondolt tervezésnek, valamint az egyes épülettömbök elhelyezkedésének köszönhetően a lakópark otthonai olyan panorámát biztosítanak a városra és a Dunára, amely nem csupán a környéken, hanem fővárosi szinten is egyedülálló. Az alsóbb szinteken lévő, kisebb alapterületű garzonoktól kezdve az óriási teraszokkal és alapterülettel rendelkező, felsőbb emeleti lakások széles sorából válogathatunk november 15-én és 16-án.

A részletes szintalaprajzok ezen a linken megtekinthetők.

hirdetés