A hét legszebb családi otthonai

A családi házak között válogatva, az ember akaratlanul is elképzeli a saját családját vajon hogyan is élne az adott ingatlanban. Az egyik legfontosabb hogy mindenki komfortosan érezze magát az otthonban, hiszen ez lesz a család központi helye. A Költözzbe.hu kínálatában szebbnél szebb otthonokból szemezgettünk, a  válogatásunkba olyan ingatlanok kerülhettek bele melyek hirdetésében jó minőségű képek vannak feltöltve, a berendezése otthonos, meghitt hangulatú. A válogatásba a Provance-i különlegességtől a rusztikus lovasbirtokig kerültek ingatlanok.

Nézzük az eladó otthonokat!

Váci exkluzív

Vácon, gyönyörű környezetben, elegáns luxusvilla eladó. Az épületben 14 szoba és 7 fürdőszoba található, akár több generáció együttélésére is alkalmas lehet. Vácon találunk jó iskolákat, óvodákat ami egy család szempontjából fontos lehet.

Falusi romantika

Lesencefaluban provence-i hangulatú, különleges ingatlan eladó. A rusztikus kialakítású ingatlanban a burkolatoknál is a természetességre törekedtek, dominál a fa és a kő.

Csendes zöldövezet

A Mecsekben, Mánfán kínálják ezt a fantasztikus adottságokkal rendelkező, impozáns házat. Közel a természethez, igazi családi idill központja lehet ez az ingatlan. Ha a gyermekeinket egy természetvédelmi terület közelében szeretnénk felnevelni, ahol istálló is található, ez az ingatlan a tökéletes választás.

Rusztikus lovasbirtok

A Balatontól 5 km-re található ez a gyönyörű lovasbirtok, páratlan adottságokkal. Rendelkezik egy  273 m2-es lakóházzal, önálló vendéglakrésszel és egy  8 férőhelyes istállóval, 200 m2-es félkész melléképület egyedi tervekkel, szénatároló, jurta, halastó. Ha a későbbiekben vállalkozni szeretnénk, tökéletes választás lehet.

Napfényes Orbánhegyen

Egyedi kialakítású családi házat kínálnak eladásra Orbánhegyen. Az ingatlan napfényes és légies, tágas hatású, a berendezését tekintve igényes kialakítású.

Modern családi ház

Adyligeten, Budapest II. kerületében kínálják ezt a modern kialakítású családi házat. Az épület egyedi építészeti megoldásai miatt kuriózum a lakáspiacon. Izgalmas választás lehet egy modern családnak.

Leányfalui medencés

6 szobás, tágas családi házat kínálnak Leányfalun. Leányfalu Budapest vonzáskörzetében a az agglomerációban található. A ház lenyűgöző környezetben várja az új lakóit.

 

 

hirdetés