Felújított panellakás – lehet jól csinálni!

Sok érv szólhat a panellakások mellett: a jó megközelíthetőség, az elszállt ingatlanárak, szuper infrastruktúra… A panelek már egyre kevésbé kullognak a lista végén, ha arról van szó, hogy hova költöznének szívesen az emberek. Ennek ellenére sok leharcolt ingatlan van még a piacon, pedig egy okosan felújított panellakás sok életszakaszra nyújthat megoldást és a pénztárcát is kíméli.

Heti válogatásunkban olyan felújított panellakásokat hoztunk, amelyeket jó ízléssel és praktikusan alakítottak át, betartva a lakásfelújítás aranyszabályait.

Teljesen felújított modern lakás Debrecenben

Első pillantásra azt hittük, hogy csak látványtervet látunk, de ezt a 33 m²-es lakást olyan jó érzékkel újították fel, hogy eszünkbe sem jutott, hogy panel lehet. Mivel pici az alapterület, így nagyon okosan sok helyen a fehér színt használták a nagyobb felületekre. A falak, az ajtók, a konyhabútor, sőt a teljes fürdőszoba is hófehér. A kiegészítők is ehhez igazodnak, a legtöbb szürke és ezüstös színű. Annak érdekében pedig, hogy ne legyen egyhangú, egy-egy fal mintás tapétát kapott. Nem unalmas, de nem is túl sok, így kell ezt csinálni!

Családi otthon budapesti panelben

Nem egy tipikus panellakás a következő választásunk, hiszen alapterülete 65 m², 2+1 szobás, így akár tágas családi otthonnak is alkalmas lehet. Amiért az egyik kedvencünk lett, az az, hogy a több néha kevesebb elvet alkalmazva egy szellős, kényelmes és laza otthont teremtettek kicsit skandináv beütéssel. Nincs túlzsúfolva felesleges, óriási bútorokkal, mégis minden funkciót megtalálunk benne, amire szükség lehet. Jó hír, hogy akár bútorokkal együtt megvásárolható, úgyhogy aki így szeret bele, az szinte azonnal költözhet is!

2 szobás, felújított panellakás Kiskunhalason

A vezetékektől a bútorokig minden az egységes összképet szem előtt tartva lett kiválasztva ebben a kiskunhalasi lakásban. A fehér és a sötétbarna színeket használták a falakon, a padló burkolat kiválasztásánál és a konyhában is. A konyha a kedvenc részünk a lakásban, a két nagy ablak miatt nagyon világos. Szuper ötlet volt a fali konyhaszekrényeket világos színben választani, sokkal tágasabbnak hat tőle a helyiség. A lakás ára 14,9 millió Ft.

 

 

hirdetés