2019 -es őszi lakberendezési trendek

Minden évszakban megjelennek az új irányvonalak, a divatban és a lakberendezésben is egyaránt. Az őszi szezon lakberendezési trendjei az anyagokban, a színekben és a terekben is változást hoznak. Az egyik legszebb évszakunkban, idén az élénk színek és a nagy minták dominálnak, a puha és meleg anyagokkal társítva. Idén is nagy hangsúlyt fektetnek a kiegészítőkre, melyeket bátran kombinálhatunk a természetes anyagokkal, termésekkel, gesztenyével, mogyoróval, vagy éppen az ősz egyik legmeghatározottabb zöldségével, a tökkel.

Minimalista 

Az őszi trend egyik fő színe a kék és a bordó, ami akár kombinálva is jól mutat egymással. Az élénk színárnyalatok használata az otthonunkban merész húzás, de kiváló választás lehet ha egy nagyméretű, látványos színű bútordarabot egy semleges háttér előtt helyezünk el. Egy bordó tónusú kanapé átformálja a hideg színek uralta teret.

Pihe puha kiegészítők

A szőrös kiegészítők felhasználása szinte végtelen, a variációk bármilyen lakberendezési stílusban megtalálják a helyüket. Legyen szó puha párnáról vagy takaróról, az őszi kedvenc kuckónkba beleférhet.

Mintás falak

Egy mintás fal rendkívül feldobhatja a teret és üde színfolt lehet a lakásban. Fekete fehér és szürke kombinációja. A geometrikus falfestés ma nagyon menőnek számít, az egyszínűre festett falakat különböző minták felfestésével, könnyen egyedivé változtathatjuk.

Ibolya 

A kék örök kedvenc, ez ez árnyalat pedig egyenesen ámulatba ejtő. A világos bútorokat bátran variálhatjuk sötétebb, merészebb színű textíliákkal, a kontraszt kiemeli a formákat.

Fények a középpontban

Ahogy rövidülnek a nappalon és hamarabb lemegy a nap, egyre nagyobb szerepe lesz a lakásokban a világításnak. A legjobb ha minden helyiségben van természetes fény, de ha nincs sem kell megijedni, szuper fényforrásokkal játszhatunk a sötétebb terekben is. Egy jól elhelyezett lámpa okosan megválasztott fényerősségű, meleg fényű izzóval egészen új hangulatot adhat egy helyiségnek.

 

Romantikus

A romantikus rózsaszín, az örök kedvenc fehér, a szürke és kék árnyalatok meghitt légkört teremtenek és hozzájárulnak a csodás pillanatok megéléséhez. Az arany, ezüst, vagy épp bronz részletek pedig fémes csillogással dobják fel az otthon hangulatát.

 

 

 

 

hirdetés