A legmenőbb 2 szobás újépítésű lakások Budapesten

A két szobás lakások mindig jól pörögnek az ingatlanpiacon, pláne ha újépítésű lakásról van szó. Praktikus alaprajzzal egy nagyon jól lakható otthon alakítható ki belőlük, de befektetésként is jól működnek.

Az aktuális kínálatból kiválogattuk azokat az újépítésű 2 szobás lakásokat, amelyek elhelyezkedése, alaprajza miatt megérnek egy kattintást vagy van bennük olyan részlet, ami megkülönbözteti őket a többitől. Közös bennük, hogy mindegyik újépítésű lakóparkban található, így biztosak lehetünk benne, hogy mi leszünk az első lakók, ha saját otthonnak keressük. Befektetésnek is érdemes megfontolni ezeket, hiszen ha például két különálló, zárható szoba található bennük, akkor akár két embernek is kiadható, jobb áron.

Kétszobás lakás Újbudán

1+1 szobásként hirdetik ezt a első emeleti lakást Madárhegy és Spanyolrét találkozásánál, a Sasad Resort lakóparkban. Amiért bekerült a válogatásunkba, az a kategóriájához képest viszonylag jó méretű terasz (több mint 7 m²) és az okos helykihasználás. Alapterülete 43 m², ekkora területen pedig nem lehetnek kihasználatlan terek. Ennél a lakásnál szerencsére nincs is ilyen, mivel a párhuzamos falaknak és az ablakok elhelyezkedésének köszönhetően könnyű elhelyezni a bútorokat. Apró, de a mindennapi élet során hasznos előny, hogy az előszobában van hely egy méretes beépített szekrény számára. Kis alapterületű lakások esetében ez fontos, érdemes ezeket a helyeket plafonig szekrényezni, sok ruhát és egyebet el tudnak nyelni.

Újépítésű lakás az óbudai Duna parton

A következő lakás Óbudán épül, a Waterfront lakóparkban, a Duna parthoz közel. Minket már a lokáció is megfogott (a Duna csak pár lépés a háztömbtől), de van még néhány részlet a lakásban, ami miatt jó választás lehet:

  • Az előszobában itt is van hely beépített szekrény számára.
  • A WC külön helyiségben van, nem a fürdőszobában.
  • A nappali-étkező-amerikai konyha részen nagyon sok ablakot találunk, ez növeli a térérzetet, világosabb lesz ez a rész.

Kertkapcsolatos 2 szobás lakás Zuglóban

Bár a hirdetésben magáról a lakásról nem sok információ derül ki, de a Thermal Zugló lakóparkról itt olvashatunk, amiben található. Amiért a kedvenceink közé került, az a kertkapcsolat. A kisebb lakások esetében rengeteget számít, ha van egy kis kertünk, ahová kiülhetünk. Tavasztól őszig emiatt a plusz 35 m² (4,5 m² terasz + 30 m² kert) miatt olyan, mintha ennyivel nagyobb lenne a lakás. Ha fontos a természet közelsége, mindenképpen érdemes ilyen lakást is megnézni!

Teraszos kis lakás a 9. kerületben

A válogatásunkban bár majdnem ez a legkisebb lakás, de egy 6 m²-es loggia is tartozik hozzá, ahova nem csak a nappaliból, de a hálószobábal is kiléphetünk. A lakás a City Home lakópark utolsó ütemében épül, különlegessége, hogy a projekt összes lakását okos eszközökkel felszerelve adják át, sőt, ezek személyre szabására is van lehetőség a kivitelezés időszakában.

hirdetés