A kedvenc budapesti albérleteink a héten

Összegyűjtöttük a heti kedvenc kiadó lakásokat az oldalon. Lesz itt apró 13. kerületi lakás saját kerttel, luxuslakás a Diplomatanegyedben, és rózsadombi lakás is meglepően jó áron.

Férfias lakás a 13. kerületben 

A 13. kerületben bérelhető ez a 6. emeleti lakás. Igazi maszkulin hangulatban lett berendezve, sötét fa bútorok, szürke és fekete kiegészítőkkel. A lakásban a nappalin kívül még két fél szoba található, az egyik hálószobaként funkcionál, a másik pedig gardróbként. Tartozik még hozzá egy privát 5 m²-es terasz is, valamint kocsibeálló és tároló is. A helytakarékosság érdekében a belső ajtók egy része tolóajtó. A kedvenc részletünk nekünk ez, kevés lakásban látni ilyen megoldást, pedig sok hely felszabadul vele.

Jó áron kiadó lakás a Rózsadombon

Meglepően jó áron lehet kibérelni ezt a 70 m²-es lakást a Rózsadombon. Egy 2003-ban épült lakóparkban van a lakás. Több helyen tetőtéri ablakok vannak a lakásban, minden helyisége napfényes. Ha kibéreljük ezt a lakást, a nappaliba valószínűleg érdemes pár extra bútort beszerezni, de a már meglévők elegáns darabok, így átélhetjük az igazi budai hangulatot.

Kertkapcsolatos minilakás

Igazi kis különlegességet találtunk szintén a 13. kerületben. A lakás maga pici, mindössze 32 m², de tartozik hozzá egy hangulatos saját kert, ahova ki is lehet ülni. Mivel nem újépítésű házban van a lakás, így a kertben is gazdag a növényzet, hatalmas, öreg fák árnyékolnak és dús sövény választja el a kertet a többi résztől. Extra előny, hogy bútorozva kiadó a lakás és még kisállat is hozható.

Duplex lakás a kiadó Diplomatanegyedben

A lista végére hagytuk ezt a nem mindennapi lakást, ami az Andrássy út közelében, egy 24 lakásos luxus társasházban található. A házban folyamatos portaszolgálat, fitness és wellness is üzemel. A lakás belső kétszintes, 85 m²-es, mindennel felszerelt és gyönyörű minimál stílusban lett berendezve. A bérleti díj ennek megfelelően elég magas, több mint 700 ezer Ft. Ez nem egy átlagos albérlet, de aki a főváros leggyönyörűbb, patinás részén szeretne laki kiemelkedő körülmények között, annak jó üzlet lehet.

 

hirdetés