Apró garzonlakások luxuskivitelben

Vannak azok az ingatlan vásárlók, akik a kicsivel is beérik, de az legyen luxus.  Ha garzonlakásról beszélünk, akkor általában az egy szobás, nagyon szűkös kialakítás és elrendezés jut eszünkbe, pedig egyszobás lakásokból is létezik luxuskivitel. Ezeknek a méregdrága ingatlanoknak a jellemzője, hogy frekventált helyen találhatóak, mindenféle extrával ellátott, nagy fantáziával és igényességgel felszerelt berendezéssel kivitelezettek.

Nézzük az apró, de annál drágább ingatlanokat.

Belvárosi luxus

Budapest belvárosában, az V. kerületben kínálják ezt a 30 m²-es elegáns lakást. A lakás egy ingatlan komplexumban valósul meg, ahol 24 órás recepció, mosoda, takarítás áll rendelkezésre az újdonsült lakók számára. A garzon lakás 79,5 millió Ft-ért lehet a miénk.

Tágas garzon

A főváros VII. kerületében eladó ez a világos, galériával ellátott lakás. A 27 m²-es lakás kialakításának köszönhetően tágas érzetet nyújt, a praktikus elrendezés miatt akár négy fő elszállásolására is lehetőséget nyújt. A domináns szín a fehér és a sárga árnyalatai, ami nagyon vidámnak és bensőségesnek hat. Az ingatlan 53 millió Forintba kerül.

Fémes csillogás

A Garibaldi utcában 45 millió ft-ért kínálják ezt a 28 m²-es kislakást. Az ingatlanban a fémes csillogás a jellemző, az üveg felületek jelentősen növelik a térérzetet.

Zalacsányi apró álom

Zalacsányon a Zala Springs Golf Resort Magyarország és a golfpályák közvetlen szomszédságában található a társasház, amiben ez az egy szobás luxus apartman eladó. Fantasztikus kilátás tárul elénk az ablakból, amit a teraszról élvezhetünk igazán. A modern belsőépítészeti megoldásokkal tarkított ingatlanban a legkiválóbb minőségű bútorok találhatók meg. A vételára 39 millió Ft.

Exkluzív stúdiólakás 

Gyönyörű stúdiólakást kínálnak Budapest V. kerületében. Az elegáns kialakítású lakásban a tükrök játékával nyernek fényt és térhatást. A lakás különlegessége a fürdőszoba ahol egy újgenerációs zuhanykabin ékeskedik, ami csak egy üvegfal, – mely gyönyörűen megnyitja a teret, – és hozzá egy zuhanycsap, és egy zuhanyfolyóka. A 23 m²-es garzont közel 40 millió Forintért vásárolhatjuk meg.

 

 

 

hirdetés