Állatbarát albérletek a fővárosban

Kisállattal albérletet találni kihívást jelenthet. A legtöbb bérbeadó félti a lakás állapotát, a falakat, a bútorokat, ezért nem támogatják, hogy házi kedvencünkkel együtt költözzünk egy bérelt lakásba. Viszont ha célzottan keresünk állatbarát helyet, akkor szerencsére találni jó néhány olyan lakást, ahova kedvencünkkel együtt is várnak minket.

3 szobás lakás a Diplomatanegyednél

A Lövölde térnél kínálják kiadásra ezt a 85 m²-es lakást. Akár bútorozottan is bérelhető ez az összesen 3 szobás lakás, amelyből kettő tágas és úszik a napfényben a nagy ablakoknak köszönhetően. A nagy előszoba mellett háztartási helyiség is van a lakásban, ami jelenleg gardróbként funkcionál. A konyha és a fürdőszoba is felújított, de megőrizték a nagypolgári hangulatot az okos burkolat- és bútorválasztással. Az állatbarát lakás méretéhez és elhelyezkedéséhez képest kedvező áron, 250 ezer Ft-ért lehet bérbe venni.

Kertkapcsolatos kiadó lakás a 2. kerületben

 

Havi 1000 €-ért, azaz nagyjából 330 ezert Ft-ért kiadó ez a kertkapcsolatos lakás, ahova kistermetű állattal is költözhetünk. A belső elosztás az ilyen újabb építésű lakásoknál már megszokott 1+2 szobás, tehát a nappalin kívül van két nem túl nagy hálószoba. Az alapterület összesen 66 m², de a kertkapcsolatnak köszönhetően jó időben ennél nagyobb az élettér. Különlegesség, hogy a közös terek chipkártyás rendszerrel érhetők el, játszótér is van.

Kiadó lakás a Rottenbiller utcában

Jól nevelt kedvenccel együtt is beköltözhetünk ebbe a tetőtéri, 1 személy vagy egy pár számára tökéletes kislakásba. Az albérlet mindennel felszerelt, nagy erkély tartozik hozzá és a csendes belső udvarra néz. A környék közlekedése szuper, közel van a Városliget, a Keleti pályaudvar, két metróvonal és több busz és troli is. A lakás bérleti díja 130 ezer Ft, minimum 1 éves időtartamra lehet kivenni.

Galériás kiadó lakás a 8. kerületben

 

Havi 200 ezert Ft-ért költözhetünk be ebbe a 2 szobás, galériás lakásba a 8. kerületben. Részben bútorozott, a konyhán és a fürdőszobán is van ablak, és mindkettő pár éve lett ízlésesen felújítva. Az állattartás megbeszélés szerint lehetséges, ezért érdemes előre telefonon érdeklődni, mielőtt megnéznénk a lakást.

hirdetés