Árnyékolj okosan, beltéri árnyékolás

Megérkezett a június és ezzel a kánikula, ilyenkor igyekszünk minél jobban megelőzni az otthonunk átmelegedését. Ha van klímánk az fél siker, de klímán kívül is van több megoldás, ilyen például az árnyékolás technika, a napvédelem, amivel jó arányokat érhetünk el. Kétrészes sorozatban vesézzük ki az árnyékolást,ketté választva a kültéri és a beltéri technológiákat, megnézzük az árakat és a minőséget.

Legmenőbb luxus tanyák

Gyermekkorom meghatározó sorozata volt a Dallas, imádtam a Ewingok farmját Southforkot. Álmodoztam róla, hogy én is hasonló helyen élek majd, nagycsaláddal, távol a nagyvárostól (ez mondjuk sikerült) közel a természethez, sok állattal körülvéve. Számomra szimpatikus jelenség a városból kiszakadva, tanyára költöző fiatalok életformája, kicsit utópisztikus a gondolat, ott vagy egyedül, közvetlen szomszédok nélkül, a legközelebbi város is jó néhány kilóméterre, közben meg minden igényünknek megfelelő luxussal felszerelhetjük.

Balaton parti impozáns nyaralók

A Balaton part a legkedveltebb és leglátogatottabb nyaraló övezet Magyarországon. Igazi kincs, ha valaki családjának tulajdonában van egy vízparti nyaraló, ahová a hétvégéken le lehet menni fürdeni, kikapcsolódni, szabadban főzni, egyszerűen pihenni. Kíváncsi voltam milyen áron juthatunk most ingatlanhoz a tóparton.