Valentin-napi hangulat a lakásban – fő szerepben a romantika

Szent Bálint a szerelmesek védőszentje. Az angolszász szokás Magyarországon is elterjedt, ezen az ünnepen a szerelmesek megajándékozzák egymást, szerelmes üzenetekkel kedveskednek. A romantikát nem csak ezen a napon csempészheted az otthonodba.

Hogyan varázsoljunk romantikát az otthonunkba?

Sokan azonnal a szívecskés kiegészítőkre és a vörös rózsákra gondoltan a romantikus szó hallatán, pedig néhány jól elhelyezett gyertya és világítás csodákra képes.

Ebben a csodálatos, Sopronban található téglalakásban semmi sem túl giccses. Kifinomult ízlés világ és mégis romantikus megjelenés jellemzi.

Milyen legyen a fal színe?

Kezdjük mindjárt a falnál, a romantika kedveli a pasztellszíneket, de a fehér fal is passzolhat színesebb bútorokkal. Az enteriőr kialakításánál itt is igaz az a mondás, mint az öltözködésnél, hogy a kevesebb több.

Bútorválasztás

A bútorválasztásnál, a lágy, kecses, a finoman faragott íves formákat részesítsük előnyben. A régi, felújított, átalakított bútordarabok most is nyerők lehetnek. A romantikába az is belefér, hogy magunk készítsünk néhány díszítő elemet.

Kiegészítőknél mire figyeljek?

Izgalmas hatást érhetünk el néhány jól megválasztott kiegészítővel, tradicionális dísztárggyal. Egy mutatós gyertyatartó, néhány régi képkeret képes teljesen átalakítani egy helyiséget. Ne felejtkezzünk el a növényekről sem. Imádom a szobanövényeket, amellett hogy nagyon fontos díszítő elemei egy otthonnak még jó levegőt is biztosítanak számunkra.

Otthonos ez a Halásztelken található, eladó családi ház. Romantikus hangulathoz hozzájárulnak a fehér letisztult bútortok és a virágok.

hirdetés