Mesés hegyvidéki ingatlanok

Hazánk hegységei mesés ingatlanokat rejtenek. Azoknak akik szeretik a dimbes dombos területeket és el tudják képzelni, hogy egész évben a természethez közeli környezetben éljenek ideális megoldás egy hegyvidéken elhelyezkedő ingatlan. Nemcsak a téli hónapokban esik jól elvonulni életünk zajától valamelyik hegyvidéki település nyugalmába, hiszen egész évben tartogatnak meglepetéseket.

A következő összeállításunkban Magyarország legcsodálatosabb tájain található ingatlanokat válogattuk egy csokorba. Ezek az ingatlanok mind alkalmasak akár vállalkozásra is.

Hollóstetői vendégház

Vállalkoznál? Ez a vendégház maga a paradicsom lehet egy vállalkozó szellemű tulajdonos számára. Csodás erdei környezetben helyezkedik el, ez a Bükkszentkereszthez tartozó Hollóstetőn található eladó vendégház. Az épület 1998-ban épült téglából, szigetelést, jó minőségű nyílászárókat kapott. Fűtése köbméteres pb gáz tartályról ellátott profi gázkazános házközponti fűtésrendszerről működik, melyet 8 darab hűtő-fűtő klíma segít a kellemes hőmérséklet eléréséhez. A panzió alagsori szintjén hatalmas nappali várja az idelátogatókat, cserépkandallóval, hatalmas konyhával, étkezővel, játékszobával és kertkapcsolattal. A hatalmas, erdős környezetben filagória, szalonnasütő teszi még kellemesebbé az itt töltött napokat. 

Bükkszéken vendéglátóegység eladó

Bükkszéken a Salvus víz hazájában, vendéglátó egységként működő ingatlan, teljes felszereléssel, berendezéssel és engedéllyel eladó. A település remek elhelyezkedéssel és jó infrastruktúrával rendelkezik. A 2010-ben épített ingatlan energetikai szempont szerint “A” kategóriás szigetelést kapott és hőszigetelt nyílászárókkal felszerelt.

Novajon nyaralót kínálnak

Erdő szélén, falu végén, a Novaj patak mellet 8800 négyzetméteres, összközműves, belterületi, kiemelt turisztikai besorolású telek, abszolút zöldberuházás, mely ifjúsági szálláshelyként működik hosszú évek óta, bevezetett vendégkörrel. A telek teljesen körbekerített, 3 db mongol típusú nemezsátor helyezkedik el rajta, egy 2008-ban épült 80 négyzetméteres faház , ami kőzetgyapot szigeteléssel ellátott. A tetőtér beépíthető, és akár egy 50 négyzetméteres lakótér is kialakítható benne. Fúrt kút az ingatlanon belül ami bevizsgált, jó minőségű ivó vizet ad, melyet WC öblítésre, mosásra is használnak. Benapozottsága miatt napelem is elhelyezhető a tetőkre. Maga a nyugalom szigete.

Parádvásáron felújított villa

Parádsasváron, az 1920-as épült, 5 éve teljes körűen felújított, 10 szobás villa épület eladó. Jelenleg panzióként működik, amit bérlő üzemeltet. A felújítás során megerősítették az alapot, kicserélték a nyílászárókat, modernizálták a fűtésrendszert oly módon, hogy egy faelgázosító kazánt építettek be. A meleg víz ellátást napkollektor segíti. A 10 szobában 30 vendég szállásolható el. A telek 4306 négyzetméteres, az épület tovább bővíthető, jogerős engedély ehhez rendelkezésre áll.

hirdetés