Skandináv életérzés az otthonodba

A skandináv életérzést nehéz összefoglalni, de nagy vonalakban azt takarja, hogy olyan természetközeli életteret hozunk létre, amelyben jól érezzük magunkat. A hygge, azaz a skandináv életérzés egy olyan pozitív életfelfogás, amely alkalmas arra, hogy boldogságot hozzon létre az életünkben. Érdekes, hogy a legtöbb hygge pillanat valamiféle kellemes közösségi élményhez kapcsolódik. Ennek része az otthonosság, a barátságosság, a meghittség, az öröm, hogy együtt vagyunk, a komfortosság és jelenlét a pillanatban.

A skandináv stílus előszeretettel alkalmaz különböző stílusú tárgyakat egy térben, hiszen a sokféleség híve. Azokat a tárgyakat kifejezetten kedveli, amelyeknek lelke van, emlékek kötődnek hozzá, elmesélnek valamit. A világos színek, a vidámság és a fény, a fehér és a bézs felületek, a tenger színei, a különböző kékek és szürkék mind a stílus kedvelt jegyei.

Tágas Gerendaház

Pismány aljában, aszfaltozott, csendes mellékutcában eladó a 2019-2020-ban épült skandináv stílusú 115 négyzetméteres, hatalmas belmagasságú, 3 szobás gerendaház. A fűtése padlófűtés és radiátoros hőleadók, melyek külön termosztáttal vezérelhetők, kombi cirkó kazánnal, ami a meleg vizet is szolgáltatja, valamint egy 140 literes melegvíz tároló is rá van kötve, mely akár elektromosan is fűthető. A kertben található hatalmas diófa, cseresznyefa, díszfák, díszfüvek, sziklakert, rengeteg örökzöld és évelő növény, sűrű sövény, ami intim szférát biztosít. A kert egy 15 négyzetméteres, vízzel, villannyal és fűtéssel ellátott, szigetelt kerti kisház áll.

Balaton felvidéki hangulatos családi ház

Balaton-felvidék északi határán csendes, hangulatos, gondozott zsákfaluban található ez a két eladó házikó egy 3,9 hektáros területen, melyet egy kis patak szel ketté és melyről gyönyörű kilátás nyílik a Balaton-felvidéken elterülő vulkanikus tanúhegyekre. A régi ház, egy 100 éve kőből épült, felújított parasztház. A 2005-ben épült új házban a 37 négyzetméteres lakótérhez egy 71 négyzetméteres nyitott, fedett, szabad tüzű kandallóval rendelkező terasz tartozik. A ház falazata a Zalahaláp hegyről származó vulkáni kövekből száraz kőfalazási technikával készült belső beton maggal.

Budaörsi nyaraló

Budaörsön eladó ez a csodás, napelemmel ellátott nyaraló. A házba lépve egy meleg hangulatú, skandináv stílusban berendezett helység fogad minket, melyben helyet kapott a konyha, étkező, nappali, fürdőszoba, valamint egy 10 négyzetméteres galéria, ahol a hálórész található.

hirdetés