Apró, de mégis stílusos garzonlakások

Egy kis alapterületű, akár egy szobás otthon mindig nagy fejtörést okoz, hogyan rendezzük be. Mi a legpraktikusabb elrendezés, amivel kényelmessé és komfortossá lehet alakítani ezeket az apró garzonlakásokat. Nagyon fontos ebben az esetben a maximális helykihasználás, ilyenkor a többfunkciós bútorok a megfelelő választás.

A következő válogatásban egy szobás garzonlakásokat válogattam össze, amik kifinomult stílussal vannak berendezve.

Bajza utcai gyöngyszem

Ebben a Bajza utcában található, földszinti, fiatalos lakásban a funkció, a helytakarékosság és a vibráló, domináns színek kapják az elsődleges szerepet. Az eredmény egy rendkívül vidám otthon! A lakás a földszinten található, ami mindenképp az előnye, hogy lekerített 30-40 négyzetméteres hangulatos teraszrész található előtte, ami kizárólagos használatú.

Margit körúton elegáns stílusú

 Margit körúton karbantartott, felújított lépcsőházban eladó 37 négyzetméteres, egyszobás, földszinti, belső udvari ablakokkal ellátott, csendes lakás, a Millenáris-Széllkapu Parkkal szemben. Parkolás a park mélygarázsában mindig megoldható.

Földszinti minigarzon

VIII. kerületben, körúthoz közel eladó egy mindössze 17 négyzetméteres, galériázott kislakás. Az egylégterű lakásban minden helyet kapott, amire a lakójának szüksége lehet. A nagy belmagasság szinte megkövetelte, hogy felfelé terjeszkedjenek a kialakítás során. Ezért is nappali felett egy galéria került kialakításra, ahová a hálórész került.

Király utcában felújított lakás

Eladásra kínálnak egy 44 négyzetméteres, felújított lakást. A társasház 1950-ben épült, viszont teljesen átalakított és felújított. Az ingatlan fűtése elektromos, így nem kell aggódnia a gázszámlák miatt. A lakást galéria szinttel látták el, hogy maximálisan ki legyen használva a tér. A végeredmény egy tágas és mutatós lakás.

Ferenc körúton, bohém garzon

A Ferenc körúton a Corvin pláza szomszédságában, eladó ez a 21 négyzetméteres, felújított otthon. Nyugodt lakóközösségű társasház félemeletén található. A lakás alapterületét megnövelték egy kényelmes fekvő galériával. A két ablakos nappali egy légtérben lett kialakítva a konyhával. A zuhanyzós fürdőszoba is kényelmes. A vételár tartalmazza a teljes berendezést háztartási gépeket. Minden, ami a fotókon látható, marad a lakásban. Az otthon melegéről elektromos fűtő panel gondoskodik.

hirdetés