A hét legkülönlegesebb ingatlanjai

A heti válogatásunkban csokorba szedtük a legkülönlegesebb ingatlanokat a kínálatból. A költözzbe.hu ingatlankínálatában számtalan különleges és lenyűgöző lakást és házat találunk. Ezekből összegyűjtöttünk néhány olyan darabot ami kitűnik a többi közül. Lesz itt gyulai kastélytól kezdve, a kiskunlacházi majorig bezárólag mindenféle különleges ingatlan.

Gyulai vár

Egy mesevilág tárul elénk, ahogy megpillantjuk ezt a 2007-ben épített családi házat Gyulán. A tulajdonosok egy XV. századi kastély mintájára építették meg. Fantasztikus építészeti remekművet láthatunk, amelynek a külseje és a belső boltozatai korhűek, viszont a belső lakótér egy teljesen modern, letisztult, a mai kornak megfelelő kényelmes, csodaszép, hűvös eleganciát sugárzó otthont biztosít. Az épület udvarán található még egy torony, amelybe falépcső visz fel, ahol galériás pihenőhely helyezkedik el, amely akár dolgozó szobaként is használható. A kilátás a főépületre nyílik, így az egész helyiség kellemes, nyugodt légkört biztosít.

Pátyi csodaház

Lenyűgözően tágas ingatlant kínálnak Pátyon. Saját kertjéből csodás kilátás tárul elénk a Budai Tájvédelmi Körzetre. Az épület a klasszikus villaépítészet szabályai szerint egy előudvaron keresztül érhető el, a ház U alaprajzú. A házban tökéletes az összhang, a fa és a természetes anyagok használata különösen meleg atmoszférát teremt. A bútorok kiválasztásánál is figyeltek az összhang megtartására. 

Kiskunlacházi major

Kiskunlacháza dunapart dűlőn eladó ez a gyönyörű majorság. A 27000 négyzetméteres területen található egy 600 négyzetméteres vendégház és két nagyobb csarnok. A vendégház teljesen felszerelt, alkalmas rendezvények, táboros lebonyolítására. Befektetők számára többféle lehetőséget kínál ez az ingatlan.

Rusztikus otthon Érden

Érd Diósdligethez közeli részén vált eladóvá ez a különleges, egyedi hangulatot árasztó rusztikus stílusú otthon. Igazi vintage ház, amiben minden részletre odafigyeltek. A 110 négyzetméteres önálló családi ház egy nagyon jó közlekedési adottságokkal rendelkező, mégis csendes mellékutcában helyezkedik el. Az 1996-ban épült, majd folyamatosan karbantartott ház egy 680 négyzetméteres, gondozott telken helyezkedik el, tégla falazattal készült, cserépfedésű tetővel, látszó gerendás födémszerkezettel.

hirdetés