Imádsz szerelni? Ezek a neked való ingatlanok.

A legtöbb férfi szeret barkácsolni és élvezettel szerelni. A következő cikkünkben az agglegény lakások után ismét a férfiaknak kedvezünk és a legmenőbb műhelyeket mustrázzuk.  Ideális ha a garázsban vagy amellett alakítják ki a műhelyet, az alkotás, legyen az bármilyen tevékenység, nyugodt, csendes és szeparált helyen megy a legjobban. A barkácsolás a legtöbb esetben kosszal, festéssel és olajozással jár, ezért mindenképp ajánlott hogy külön helyiségben végezzék.

Egy műhely kialakításának az egyik legfontosabb az elrendezés, hogy mindennek meglegyen a helye, hiszen egy jól berendezett szerelőasztalon mindent megtalálunk. A másik fontos szempont a biztonság, egy szerelő műhelyben rengeteg baleset történhet, gondoljunk csak a sok veszélyes eszközre, szerszámra amire a szereléshez szükséges.

Nézzük az aktuális kínálat eladó ingatlanjait amikben tágas szerelő műhely található !

Bejáratott szerelő műhely

Pécelen bejáratott autószerelő műhelyet kínálnak eladásra. Az ingatlanon található több épület és egy lakóház is, ezért alkalmas vállalkozásra de akár családi otthon kialakítására is. Jelenleg a szervizben műszaki vizsgáztatást és autószervizt végeznek.

Nagy műhely Szemeretelepen

Budapest XVIII. kerületében, Szemeretelepen kínálját ezt a 58nm-es lakóterületű, nagy autószerelő műhellyel rendelkező ingatlant. A műhelyben van szervizakna, ami segíti az autók javítását. Az ingatlanban sok lehetőség van, hiszen akár vállalkozás kialakítására is alkalmas.

Csemői birtok

Csemőn kínálják ezt az egyedi lehetőségeket rejtő birtokot. Van itt vendégház, nagy legelő, autószerelő műhely. Azoknak ajánlják akik szeretnének nyugodt környezetben élni, elvonulni a világ zajától, vagy pont ellenkezőleg befektetnének és vállalkoznának.

Debreceni kozmetika

Debrecenben eladó ez a modern autószerelő műhely és kozmetika. Az épületben található ügyfélváró, szerelő műhely, több gépkocsi egy időben történő mosására alkalmas mosótér, szociális helyiségek. Az autók tisztításához és szervizeléséhez minden műszaki berendezés biztosított.

Cegléden autószerviz

Cegléden kínálják ezt a teljesen felszerelt eladó autószervizet. Az ingatlan forgalmas területen helyezkedik el, szerviz épületből, szociális helyiségekből és irodákból áll, a nagy belmagasság miatt tehergépjárművek szervizelésére is alkalmas. Igény esetén egy autódiagnosztika labort is tartalmaz az ajánlat.

 

 

 

 

 

 

hirdetés