Menő legénylakások a kínálatban

Milyen is egy legénylakás? Leginkább férfias és modern.

Ha meghalljuk az a szót, hogy legénylakás, valami nagyon férfias, durva és sötét lakás jut eszünkbe. Pedig a legtöbb lakás, melyben egyedülálló férfiak laknak, nem különbözik az összes többitől, talán az  a plusz báj, amit a nők bele tudnak vinni a lakberendezésbe hiányzik. Általában ezek a lakások nem nagy alapterületűek és inkább a sötét színek dominálnak. Leginkább kényelmi funkciót töltenek be, gondolok itt a puha, esetleg masszázs funkciós fotelekre. A nagy kanapé elengedhetetlen kelléke a lakásnak, hiszen ha összejön egy nagyobb társaság szükség lehet megfelelő ülő alkalmatosságra. A férfiak nagy része szereti az elektronikai berendezéseket, így általában a videojátékok és számítógépes berendezések nem hiányozhatnak egy igazi legénylakásból. De emellett az egyedülálló férfiak lakása is lehet meghitt és nyugalmat árasztó. Nagyon fontos helyen állnak a kiegészítők, amelyekből nem sok található egy férfias lakásban és azok is a dominánsabb darabok közül kerülnek ki. Ezekből a legénylakásokból válogattam egy összeállítást.

Nézzük a legmenőbb legénylakásokat a kínálatban.

Egyedi stílusú legénylakás Kecskeméten a Rákóczi sétányon. A lakásban különleges fémes borítások, bőrbútorok. A kedvencem a nappali sarkában található játékgép, melynek nemcsak szórakoztató funkciója van, hanem stílusteremtő is. Ide tényleg bátran fel lehet hívni a haverokat vagy a barátnőket, a hatás nem fog elmaradni. A sötét és karakteres falszín is domináló hatású a nappaliban, és a masszás fotelt se felejtsük el.

Modern lakást kínálnak eladásra a XV. kerület kertvárosi részén. Tágas terek jellemzik, és az összhatása egyedülálló. Fiatalokra lett modernizálva, de ez nem tipikus legénylakás. Ide már párban is lehet költözni.

Budapesten kínálják eladásra ezt a IX. kerületi, földszinten elhelyezkedő ingatlant. Világos, tágas terek, fémes burkolatok jellemzik. A lakáshoz tartozik egy terasz, melyen kellemes perceket tölthetünk.

Három különálló kislakást vehetünk egy nagy áráért a belvárosban a Murányi utcában. Mindhárom nagyon hangulatos, különböző ízlésvilággal rendelkeznek. A lakások kiadásra is alkalmasak,

A II. kerület Szépilona részén a Hűvösvölgyi út elején kínálnak eladásra egy földszinti teljes körűen felújított 39 m2-es  társasházi lakást. Az ingatlan bútorozottan és gépesítve kerül eladásra. Tökéletes választás egyedülálló részére is.

hirdetés