Top 5 legszebb villa a héten

A Költözzbe.hu kínálatában több mint 135 ezer eladó ingatlant kínálnak. A heti válogatásunkban, olyan lenyűgöző és különleges villa épületeket válogattunk össze, amik kitűnnek a többi közül és újra régi fényükben pompáznak. Csodálatos villák között szemezgettünk, amik Budapesten találhatóak és mind lenyűgöző látványt nyújtanak. Találhatunk Rózsadombi álomházat és Naphegyi szecessziós stílusú villát is, de ne menjünk el a belvárosban található Andrássy úti történelmi villa mellett sem.

Íme a lélegzet elállító ingatlanok!

Rózsadomb

A filmekben vannak ilyen álomházak, amiről az átlagemberek csak álmodoznak. Budapesten a II. kerületben eladó ez a 2010-ben épült villa épület. A csodás három szintes családi házban wellness részleg is található. Az egész épület berendezése a luxusról és a kényelemről árulkodik.

Táborhegy

Igazi luxusvilla eladó Budapest III. kerületében, Táborhegyen. Az ingatlant 2004-ben egyedi tervek alapján építették, a kivitelezésnél prémium kategóriás anyagokat használnak fel. Egy ekkora házban több generáció is kényelmesen elfér, a tágas nappaliban összegyűlhet a család apraja nagyja.

Naphegy

Unikális villaépület eladó Nagyhegyen. Egy neves operettszerző tiroli házának másolataként épült, alpesi szecessziós stílusban. A 1905-ben épült villa több gazdád is cserélt egy évszázad alatt, jelenlegi tulajdonosa volt az, aki az eredeti tervekhez hűen, de a kor igényeit figyelembe véve rekonstruálta az épületet.

Istenhegy

Istenhegyen, Budapest XII. kerületében, egy felújított és panorámás villát kínálnak eladásra. Az ingatlan 1996-ban épült, közben többször újították, a legutolsó rekonstrukció most fejeződött be. Az épület egy 2110 négyzetméteres egyenes telken áll, minden szintről csodálatos panoráma nyílik a Dunára, a Várra, a Parlamentre.

Andrássy úton

Andrássy úton a Kodály körönd közelében egy négy luxuslakásos, legigényesebb módon és anyagokkal felújított villát értékesítenek. Ennek az épületnek történelme van. A ház eredetileg Feszty Adolf építész tervei szerint, és irányításával épült 1881-1883 között, Herzl Tivadar megrendelésére. A tulajdonosok között voltak a Koháry család,és a Szász-Coburg-gothai hercegek. 1945-1946 között itt élt Magyarország miniszterelnöke Tildy Zoltán, ekkor ideiglenes kormányfői rezidenciává minősítették.

hirdetés