Ősszel is irány a Balaton

Megérkezett az ősz, és ezt már nemcsak a naptárra nézve tudjuk, a bőrünkön a zsigereinkben érezzük. Ez viszont nem azt jelenti, hogy el kell felejtenünk a Balatont a következő nyárig, sőt ilyenkor is gyönyörű. Szuper lehetőségek nyílnak a kirándulásra, ahhoz hogy jókat együnk és igyunk vagy éppen vitorlázzunk. Ilyenkor nyoma sincs a nyári nyüzsgésnek, azok akik szeretik a csendet és elvonulva gyönyörködni a szép tájban, ideális ősszel a Balaton.

Gyönyörű Balatonhoz közeli ingatlanok közül szemezgettünk.

Siófoki modern családi ház

Siófokon forgalmas helyen kínálnak eladásra egy modern családi házat. Jelenleg egy családi ház és nyolc darab apartman lett kialakítva az épületben. Tehát vállalkozásra is alkalmas a helyszín. Csodás nagy és fedett terasz várja az új lakókat, itt ősszel is élvezhetjük a napsütést.

Malomvölgyben történelmi birtok

A Balaton felvidéken, Vászoly községben kínálják ezt a történelmi birtokon. Sajnos a hirdetésből sok információt nem tudunk meg, de a képek magukért beszélnek. A rusztikus birtokon több épület van kialakítva, a kertben kerti tó található. Az egész birtok hangulata különleges.

Hévízen ékszerdoboz

Prémium családi ház várja új tulajdonosát Hévízen. A luxus villában négy hálószoba és egy hetven négyzetméteres nappali található. Minden luxus felszereltségű és világos, fehér tónusú. Az erkélyekről teraszokról pazar kilátás nyílik Hévízre, Keszthelyre és a kertvárosra.

Balatonszemes vendégház

Egy nagypolgári üdülő eladó Balatonszemes ősfákkal körülvett villanegyedében, közel a Balaton partjához. Az épületet 2005-ben teljesen felújították és modernizálták.

Dörgicsén villaépület

 

Dörgicsén kínálják ezt a lenyűgöző kúriát. Az álomszép, főúri villaépület, luxuskivitelű magas minőségi anyagokból épült, teljesen hőszigetelt egész éves lakhatásra alkalmas. A csodás elhelyezkedésű panorámás birtokon privát golfpálya található és akár lótartásra is alkalmas.

Csopakon nagypolgári nyaraló

Századeleji hangulaton idéz ez a csodás nagypolgári nyaraló Csopakon. A kiváló adottságokkal rendelkező ingatlanban pincehelyiség és szauna is található. Saját forrásból táplált tó található az udvaron. A nagyméretű, boltíves teraszról fantasztikus panoráma tárul elénk, mellette szőlőlugassal borított filagória gyönyörködtet.

 

hirdetés