Ide menekülj a város zajától! – erdei házak a kínálatban

Az erdei környezet azt hiszem a legidillibb és legmegnyugtatóbb környezet az ember számára. Itt kikapcsolhatunk, meditálhatunk és feltöltődhetünk. A következő összeállításunkba olyan ingatlanokat, családi házakat válogattunk, amik zöldövezetben, az erdő szélén találhatók. Van közöttük luxus családi birtoktól kezdve, igazi erdei kuckóig bezárólag. 

Nézzük ezeket a csendes környezetben található erdei házakat!

Csillebérc

Csillebércen, Budapest felett, a XII. kerület zöldövezeti részén kínálják ezt az örök panorámás családi házat. A ház három generáció együtt élésére alkalmas, gyönyörű erdei környezetben. A család kényelmét medence, tágas és világos nappali, szauna, fitneszterem garantálja.

Kismaros

Szerelem első látásra ez a lenyűgöző gerendaház. Kismaros Börzsönyligeti részén a Duna-Ipoly Nemzeti Park egyedülálló szépségű környezetében található, tíz év alatt felépült, minden részletében tökéletes kivitelezésű. Környezete tölgyerdő, fás bokros mesebeli erdei környezet, egész évben nyugodt, csendes. Közel a fővároshoz, Budapest mindössze 25 perc alatt megközelíthető.

Farkasvölgy

Farkasvölgyben egy ikerház felét kínálják eladásra. A családi ház egy csodálatos ősfás parkban helyezkedik el, harmonikus környezetben. A fővárosban mégis csendes és erdei környezetben. Az ingatlanban három szinten alakították ki az élettereket, amik tágasak és világosak.

Dunavarsány

Dunavarsányon található ez a festői birtok, ami most új tulajdonosát keresi. Budapesttől 13 kilométerre, a környéken bányatavak, horgászhelyek, nyaralóházak és különleges erdei élővilág található.

Sukoró

Sukoró, kiemelt belterületén, csendes festői környezetben, csodálatos panorámával rendelkező, 2956 négyzetméteres dupla telken lévő egyedi családi ház és külön épületben egy konditerem és wellness rész eladó, teljes berendezéssel eladó.

Irhás árok

Természet és a harmónia jellemzi ezt a XII. kerületi családi házat. Az erdőre néző házikó minden tekintetben egyedülálló és lenyűgöző. Az ingatlan alpesi hangulatot idéz, a szépen megmunkált ajtók, gerendák, fa zsalugáterek által egy másik világba léphetünk be.

Lajosmizse

Lajosmizsén eladó egy romantikus birtok.  A homokhátság szívében, elszórt tanyákkal díszített, cserjékkel ligetszerűen tarkított lomb és fenyőerdők között megbújó ingatlan egyedülálló. A 2011-ben épült ingatlan, akár több generáció együttélésére is alkalmas, de üzleti célra is megfelelő lehet.

 

hirdetés