Októberi ingatlankörkép

A legszebb és legkülönlegesebb ingatlanok egy válogatásban. Az októberi hónap legszebbjei csokorba szedve. A költözzbe.hu ingatlankínálatában  sorakoznak és lenyűgöző lakások és házak. Ezekből összegyűjtöttünk néhány olyan darabot ami kitűnik a többi közül. A legszebb ingatlanok közé azok a lakások kerülhetnek, melyek hirdetésében jó minőségű képek vannak feltöltve és van bennük valami extra sajátossága. 

Budapest III. kerület, Táborhegy

Ősfás erdő közvetlen szomszédságában kínálják ezt a gyönyörű családi házat. A napfényes házban akár két generáció is kényelmesen elfér, a több szint lehetővé teszi a nyugodt pihenést.

Szigetmonostor

Rusztikus hangulatú családi ház eladó Szigetmonostoron. A házban számos különleges építészeti megoldás és tágas tér kapott helyett. A belső terek kialakításánál törekedtek a természetességre, több helyen vörös fenyőt, illetve borovi fenyőt használtak föl.

Nyúl

Győrtől 10 percre, Nyúlon eladó ez a csodás családi ház. Távol a nagyváros zajától, csendes, jó levegőjű környéken páratlan kialakítású, a szó szoros értelmében minden igényt kielégítő gyöngyszem. Van itt szauna, saját fedett medence, kerti csobogó és lenyűgöző díszkert.

Budapest, XXII. kerület

XXII. kerületben, Baross Gábor telepen egy épített gyönyörű kertben lévő igazi luxus komfortú mediterrán családi házat kínálnak eladásra. A lenyűgöző családi ház alkalmas két generáció együtt élésére is. A kert szerelmeseinek igazi kánaán a házhoz tartozó kert, ahol különleges növények, kerti grill található.

Budapest, XI. kerület, Madárhegy

Letisztult formavilág jellemzi ezt a modern új építésű villát kínálnak eladásra. A 212 négyzetméteres minimál designt hangsúlyozó házban, wellnes részleg, jacuzzi elhelyezési lehetőség is van. A nagy belmagasság, a tágas terek, a rengeteg üvegfelület, az elegáns térhasználat, valamint a tökéletes dél-nyugati fekvés páratlan életérzést nyújt a ház tulajdonosainak.

Budapest, XXII. kerület

A XXII. kerület, Rózsavölgy városrészen, eladásra kínálják ezt az 1990-ben épült, neves építész által tervezett különleges családi házat. A berendezése és a kialakítása izgalmas és egyedi.

Gödöllő

Exkluzív rönkházat kínálnak Gödöllőn. Annak aki a csendre és a nyugalomra vágyik tökéletes választás ez a természetes hangulatú családi ház.

hirdetés