Budapesti panelek szuper áron

Ha leszámoltunk a sztereotípiákkal és a panellakások között nézelődünk, ma már stílusos és ízléses panellakást találni nem nagy feladat. Szuper ötletekkel átalakított és felújított panellakásokat kerestünk a piacon. A költözzbe.hu kínálatában több mint 3600 budapesti panellakást kínálnak eladásra. 

Nézzük a legszebb budapesti, eladó panellakásokat!

Budapest, IX. kerület, Haller utca

Három szobás, erkélyes panellakást kínálnak a IX. kerületben. A lakás fiatalos és stílusos kialakítású, mivel a nappali mellett még két külön nyíló szoba található, alkalmas nagycsaládosoknak vagy egyetemistáknak is. Az ingatlan 35,5 millió forint, ez a környék áraihoz képest 23%-as kedvezőbb ár.

Budapest, IV. kerület, Újpest

Újpesten kínálják ezt a rendkívül mutatós lakást. Az ingatlan tele van egyedi megoldásokkal, nyugati tájolású, így úszik a napfényben. Nagy ablakos konyhával rendelkezik, egyedi beépített bútorral. A lakást 2016-ban teljes körűen felújították, ide tényleg csak beköltözni kell. Az ára közel 40 millió forint, ami picit magasabb az első lakáséhoz képest, mégis kedvezőbb a környék árainál.

Budapest, XIV. kerület

Egy lakás ahol a színek dominálnak. A zöld szín adja az alap hangulatot ennek a panellakásnak. A panelprogramban résztvevő épületben a lakás a harmadik emeleten található. Elosztása tökéletes egy család részére. A lakás irányára 33,9 millió forint.

Budapest, III. kerület, Római fürdő, Vitorla utca

Római fürdőn, kis kertrésszel rendelkező panellakás eladó.  Déli tájolásának köszönhetően napfényben úszik. Mivel földszinti lakás, akadály mentesen lehet bejutni a lakásba és nagyszerű adottságokkal rendelkezik: könnyen szellőztethető, fényes és csendes. A 49 négyzetméteres lakást 36,9 milliós áron szeretnék értékesíteni.

Budapest, XVIII. kerület, 18. kerület

Mutatós panellakást kínálnak a XVIII. kerületben. Újszerű, alacsony fenntartású, fiatalos, jól felszerelt, berendezett lakásban a nappaliból választottak le egy háló részt. Az egy szobával rendelkező lakást 26,4 millió forintért árulják.

Budapest, XVIII. kerület, Margó Tivadar utca

A nemrég felújított 53 négyzetméteres lakásban két szoba és egy erkély található. A tíz emeletes panelház negyedik emeletén található. Korábban a konyha mellett volt még egy kisebb szoba, mely meg lett szüntetve és egy nagyon tágas, új, sokkal élhetőbb konyha került kialakításra, ahol egy étkező is helyet kapott. Az árát tekintve 26,6 millió forint.

 

 

hirdetés