Mesebeli tornyos házak

Az egyszerű családi házak közül magasodnak ki a toronnyal rendelkező ingatlanok. A tornyos házakat valamilyen meseszerű hangulat lengi körül, hiszen a mesékben is a királylányokat a legmagasabb toronyszobából kell megmenteni. Sajnos ezekből az előkelő toronnyal rendelkező házakból ma már egyre kevesebb épül és a régi villaépületek közül is kevés maradt meg eredeti állapotban. Az eladó ingatlanok között szemezgetve, szebbnél szebb tornyos házat találtunk, összeszedtünk most az öt legmutatósabbat. A különlegességet kerestük és meg is találtuk, lesz itt a Versailles-i kastély mintájára épült kastélytól kezdve, a cserszegtomaji présházig.

Lássuk a legszebb eladó tornyos családi házakat!

Cserszegtomaji domboldalon

Gyönyörű 1842-ben épült, egykori présházat kínálnak Cserszegtomajon. A község kiemelt turisztikai övezetben helyezkedik el. 2017-ig működő épület együttes száz fő elhelyezésére szolgáló pincéje rendezvényteremként állt a vendégek rendelkezésére. Kertjében két régi boronaház a helyi néprajzi múzeum működését teszi lehetővé, ennek ellenére az épület együttes nem áll műemlék védelem alatt.

Siófok belváros

Siófok belvárosában eladásra kínálnak egy négy szobás családi házat. A házban egy igazi vártorony lett kialakítva, a gyerekek kedvéért, amit búvóhelyként használhatnak.  Az ingatlan 2015-ben teljes felújításon esett át , csak a fő falak maradtak meg.

Debreceni különlegesség

Debrecenben kínálják ezt a különleges családi házat. Az ingatlan 210 négyzetméter és öt szoba található benne. Nagy tágas terei igényesen lettek kialakítva. Természetes fa burkolatával beleillik a környezetébe, mégis különleges.

Acsai birtok

A gyönyörű birtokon 1910-ben épült Versailles-i kastély hangulatát idéző lenyűgöző épület magasodik. Igazi királylány kastély. A hajdani várkastélyokat idéző épületegyüttes a luxusnak, pompának, tágas tereknek,  a reneszánsz és barokk elemeknek köszönhetően és a XXI. századi luxus igényeknek megfelelően minden különleges igényt kielégít.

Pápai érdekesség

Az egyedi stílusú ingatlan Pápán, az Alsóváros csendes utcájában található. A családi ház 2006-2008 között épült, 90 százalékos készültségi szintig, befejezése azóta nem történt meg. Építőanyagát tekintve két részből áll, egyik rész téglából, a hozzá csatlakozó tornyos épület rész fa szerkezetből készült. Azoknak akik szeretik a különlegességet ideális ez a családi ház.

hirdetés