Kukkoljunk be! Eladó család házak kívül és belül

Amikor meglátsz egy házat, elképzeled milyen lehet belülről és milyen lehet benne lakni. Nagyon sokszor van, hogy egy ház kívül szép, de belül rendetlen és ízléstelen berendezésű, de ugyanez fordítva is megtörténhet, kívül még nem sikerült felújítani, de belül már szép rendezett. Mindenki szeret kukkolni, ebben az összeállításban olyan ingatlanokat hoztam, amik kívül és belül is különlegesek.

Lássuk az eladó családi házakat kívül és belül!

Adyliget

Ez a ház lenyűgöző kívül és belül is. Amikor meglátod először a nagy ablakokat elképzeled, hogy milyen világos és tágas lehet és valóban az.  Különleges építészeti megoldásainak köszönhetően rendkívül világos és tágas terek találhatók a házban. Az alagsori szinten helyet kapott egy wellness részleg szaunával pezsgőfürdővel és pihenő szobával. Az ingatlan több szak újságban megjelent, tervezésében Ybl-díjas építész is közreműködött.

Kívül:

Belül:

Esztergom

Természetközeli hangulatban, modern hangulatú villa eladó a Dunakanyarban. Az épület egyedi hangulatú mind kültéren, mind beltéren. Az új tulajdonost rengeteg új és egyedileg készített bútor várja, az emeleti cserépkályhák mellett elektromos fűtés melegíti a téli hidegben a lakókat. Belső berendezését tekintve látszik, hogy jelenleg nem lakják.

Kívül:

Belül:

Budakalász

Már kintről látszik milyen különleges ez az ingatlan. A belső elrendezése lenyűgöző. Budakalászon, a  Szentistvántelepen eladó egy 2000-ben épült Makovecz Imre tanítványa által tervezett egyedi kivitelezésű gyönyörű családi ház. Természetközeli hangulat jellemzi, és megfigyelhetőek az organikus építészet elemei.

Kívül:

Belül:

Velence

Velencén eladó ez a 2003-ban épült rönkház, a Bence-hegyen egy 1537 négyzetméteres gondozott, gyönyörű telken helyezkedik el, ahol egy három szintű tó, szaletli található. Kívül tipikus rönkház hangulatát idézi, belül viszont keveredik a stílus. Tipikus eset amikor nem ezt várnánk a első ránézésre.

Belső:

Belül:

Lenti

Lentiben eladó egy osztrák hegyvidéki hangulatú családi ház. Kívülről átlagos családi háznak tűnik, belül viszont különleges és egyedi. A három szintes rönkház egy közel 4300 négyzetméteres telken helyezkedik el.

Kívül

Belül:

hirdetés