Szuper teraszos lakások Budapesten

A fővárosban egy teraszos lakás főnyeremény, ahol kialakíthatjuk a saját oázisunkat. Egy erkély a nyugalom és a pihenés színtere lehet a lakásunkban, persze ehhez egy ideális elrendezés is kell. A reggeli kávézástól a tavaszi, nyáresti beszélgetéseken át a kisebb összejövetelekig kihasználhatjuk.

A következő válogatásunkban, olyan eladó lakásokat válogattunk össze, ahol a terasz lenyűgöző kialakítású. Nézzük a szuper teraszos budapesti lakásokat!

Tetőterasz a Király utcában

Óriási terasz a legfelső szinten, mindenki erről álmodik. Ezt az eladó 89 négyzetméteres, belső kétszintes lakást 2021-ben adták át. A konyha berendezését az új tulajdonos igényei szerint alakítja ki a kivitelező. A ház lakóközössége csendes, barátságos.

Klasszikus elegancia a belvárosban

Budapest VI. kerületében, az Operaház szomszédságában, csendes utca egyik patinás házának a negyedik emeletén eladó egy exkluzívan felújított, gépesített, légkondicionált két erkélyes lakás. Az ingatlanban a klasszikus stílus jegyei az irányadóak.

Mátyáshegyi teraszos lakás

Mátyáshegy egyik csendes utcájában eladó ez a tágas, 143 négyzetméteres, teraszos lakás. A teraszról az ősfás kertre nézhetünk rá, akár elszeparált kertrész is kialakítható a társasház kertjében. Az ingatlant egyedi belső térrendezés jellemzi, világos és modern stílusú.

Tágas lakás szép terasszal

A IX. kerületben eladó a Millennium Városközpont frekventált részén, ez a tágas, napfényben úszó lakás. A 116 négyzetméteres nagypolgári lakásban a belmagasság 3,6 méter a belmagasság, akár galéria is kialakítható benne. 

Kertkapcsolatos és télikertes lakás a belvárosban

Budapest VIII. kerületében eladó ez a különleges adottságokkal bíró földszinti lakás. A társasház 2017-ben épült. A 67 négyzetméter alapterületű világos, déli tájolású lakás a körúttól három percre található. A lakásnak a belvárosban ritkaságnak számító saját 40 négyzetméteres kertrésze van, ahová a télikerten keresztül juthatunk ki. Igazi oázisa lehet az új tulajdonosnak.

Gyöngyszem Cinkotán

A XVI. kerületben, egy panorámás, I. emeleten található, 89 négyzetméteres , 3 erkéllyel rendelkező lakást kínálnak eladásra. Tájolásának és a sok ablaknak köszönhetően egész nap világos, körbejárja a nap. Görög stílusú teraszán élvezhetjük a friss levegőt. Gyermekes családoknak is ideális: a parkban játszótér, a közelben óvoda, általános iskola.

hirdetés