A vadregényes Tisza-tó

A Tisza-tó Magyarország második legnagyobb tava, az Alföldön található. A  vadvízi világa gyalog, kerékpárral, lóháton és csónakkal is bejárható. Található itt madárrezervátum ami védett terület, csak vezetővel látogatható. Természeti érintetlensége és utánozhatatlan bája, egyre több turistát vonz. Természetesen a Tisza-tó a strandoláshoz is kiváló célpont, ám a környéken számos tanösvény, állatbarát program, sportolási lehetőség, és hajós kaland vár bennünket. A vadregényes tája utánozhatatlan és egyedülálló lehetőségeket rejt magában. Az utóbbi pár évben óriási fejlődés zajlott a térségben.

Ha szeretnénk a Balatonon kívül más vízparti ingatlant is megnézni, irány a Tisza-tó! A következő összeállításunkban a legszebb ingatlanokat válogattuk össze a tó körül.

Abádszalókon panzió

Panziót kínálnak Abádszalókon, a Tisza-tó egyik népszerű településén. A tó egyszerre ad meg mindent a kalandvágynak, a szemnek, az érzékeknek, s a gyomornak. A zsibongó strand, a természeti ritkaságok, a horgászat, a vízi sportok, kulturális és szórakoztató programok valamint a gasztronómia felejthetetlen élményt nyújtanak.  A panzió egy nagyobb főépületből és három, kedves, kis faházból áll, ami minden kényelemmel ellátott. Az ingatlan jelenleg is működő apartmanként szolgál. Egész szezonban visszajáró vendégkörrel rendelkezik. A rendezett, kellemes udvaron, szauna ház, medence, található. Minden körülmény adott a kellemes és gondtalan kikapcsolódáshoz, ha pedig valaki aktív pihenés híve, a Tisza tavi sportolási lehetőségeken kívül, különböző sportszerek állnak rendelkezésére.

Tiszafüreden csodás tornácos ház

Tiszafüred a Tisza-tó turisztikai központja. A központhoz közel igényesen felújított családi ház eladó. Az ingatlan jó környéken, és jó környezetben helyezkedik el, frekventált helyen, családi háznak, nyaralónak, hétvégi háznak, apartmannak egyaránt használható. Az épület 1910 körül épült, falazata vályog. 2010-ben teljes belső felújítás történt.

Kiskörén takaros ház

Kisköre Heves megye déli részén a Tisza-tó partján található, az Alföld középső részén. Itt található az ország legnagyobb vízerőműve. Eladásra kínálnak Kiskörén, akár üzleti célra is két lakóházat és üzlethelyiségeket. Utcafronton kettő üzlethelyiség található, külön bejárattal, illetve egymástól független hátsó bejárattal. Az családi házak az 1960-as években épültek vályog falazattal.

hirdetés