Az 5 legizgalmasabb otthon egy csipetnyi fűszerrel

Egy otthon akkor igazán izgalmas, ha van benne élet és nem sablonszerű. Lehet az lakberendező által alkotott vagy akár a saját elképzelünk szerint berendezve, a lényeg, hogy tükrözze a lakók ízlés világát. Az eladó lakások között is találhatunk olyan ingatlant ami valamilyen tulajdonsága miatt különleges.

A következő összeállításunkban a legkülönlegesebb otthonokat válogattuk össze a kínálatból.

Nézzük az eladó lakásokat!

Nagypolgári extravagáns

Nagypolgári, hangulatos körfolyosós társasházban található ez az eladó 48 négyzetméteres lakás, Budapest VII. kerületében. Az ingatlan teljesen át lett alakítva és fel lett újítva. Két külön nyíló hálószoba lett kialakítva az amerikai konyhás nappali mellett. A lakás világos és tágas érzetet nyújt. A dekoratív, süllyesztett, rejtett világításokkal és oszlopfüggönyökkel dúsított mennyezet luxusérzést nyújt új tulajdonosának.

A belváros szívében ékszerdoboz

Pár percre a Váci utca forgatagától eladó a belváros szívében eladó ez a 90 négyzetméteres luxusingatlan. Gondosan megtervezett enteriőrt láthatunk a lakásban, aminek minden szeglete izgalmas megoldásokkal tarkított.

Impozáns megjelenésű családi ház

Solymáron , az agglomeráció egyik legszebb településén eladó ez a csodás családi ház. A házban a óriási egybefüggő tereket látunk és egyedi belsőépítészeti megoldásokat. Az ingatlan 2019-ben épült,kimondottan minőségi a mai kor csúcsminőségű anyagaiból.

Színek harmóniája

Budapest VII. kerületben eladó egy teljes körűen felújított és berendezett galériás garzonlakás. Praktikus kialakításának köszönhetően minden hely ki lett használva. A színekkel játszva harmonikus hangulatot értek el és vidám stílusú lett.

Belső kétszintes csajos lakás

Eladásra kínálnak az Erzsébet körúton egy 43 négyzetméteres, további 9,5 négyzetméteres fekvőgalériával bővített, ezáltal belső kétszintes lakást. Lakberendező által megvalósított modern megjelenés, minden bútor és felszerelés az ár része. Pasztell színek és finom különleges megoldások jellemzik.

hirdetés