A legszebb színek a nappaliban

Kellemes, otthonos és élettel teli nappalit szeretnél? Legyen a nappalid bármekkora, az élettel teli színekkel feldobhatod. Ha jobban beleásod magad a színpárok használatába, egyenesen olyan lesz mintha lakberendező alkotta volna meg. 

A nappali az a helyiség ahol a legtöbb időt tölti egy család. Egy nappali legyen tágas és világos, a legfontosabb pedig a kényelem. A lényeg, hogy jól érezzük magunkat az otthonunkban és semmi se feszélyezzen.

Fekete-fehér

A fekete és fehér színpárral nem lehet mellé lőni. Ebben az V. kerületi loft lakásban a nappaliban a fekete és a fehér szín mellett a szürke dominál még. Ezzel az ingatlannak letisztult és harmonikus külsőt kölcsönöz.

Zöld és a sárga

A két szín közel áll egymáshoz, annyira, hogy ha a zöldnek egy telített, melegebb változatát használjuk sárga mellett. Nincs bennük semmi mesterkéltség, de túl sok elegancia sem, így inkább hétköznapibb enteriőrökben használjuk. Vidékies, skandináv stílusú, modern lakásokban ideális. Ebben a csodás III. kerületben található eladó lakásnak a nappalijában is a zöldet a sárgával kombinálták. Meghitt, családias hangulatú otthont alakítottak ki.

Bézs és barna

A bézs és a barna kiváló kombináció. A barnás színek melegséget sugároznak és nagyon könnyen vegyíthetők más színekkel. Jó példa erre ez a VII. kerületben található luxus lakás. A nappaliban a barna és a bézs uralkodik, amihez remekül illik a színes kép a falon.

Szürke és piros

Nagyon jó irány amikor a jól kombinálható szürke alapszínt vegyítjük egy domináns színnel, például pirossal. Nem szokványos párosítás, de az eredménye fiatalos és üde. A modern megjelenésért nem kell messzire mennünk. A VI. kerületben található ez az elegáns lakás, amiben a nappali stílusos és művészi.

Kék és arany

A kék szín az otthonodban időtálló eleganciát kölcsönöz, ha pedig ezt arannyal vegyíted kész a siker. Mintha egy időutazáson vennénk részt, mikor rápillantunk erre a VII. kerületi eladó lakásra. A kék mintás szőnyeg mellé homogénebb színű bútort választottak.

hirdetés