A hét legszebb ingatlanjai

A héten újra elkészítettük válogatásunkat, amibe a hét legszebb eladó ingatlanjai kerülhettek bele. A költözzbe.hu ingatlankínálatában számtalan különleges és lenyűgöző lakást és házat találunk. Ezekből összegyűjtöttünk néhány olyan darabot ami kitűnik a többi közül. A legszebb ingatlanok közé azok a lakások kerülhetnek, melyek hirdetésében jó minőségű képek vannak feltöltve, a berendezése kreatív, lenyűgöző hangulatú.

A legszebb ingatlanok a héten a következők:

Duna közeli luxus

Csodás lakást kínálnak Budapest V. kerületében. Az eladó lakás remek adottságokkal bír, praktikus elosztású és minden helyisége önálló ablakkal rendelkezik. Az 1896-ban épített téglaépület kis belső udvarral rendelkezik, csendes ház. A lakás ablakai függőfolyosóra nyílnak, előtte nincs átjárás.Az ingatlanban számos exkluzív, egyedi megoldások találhatóak. A prémium minőségű bútorok és gépek kaptak helyet, melyek a vételár részét képezik.

Impozáns lakás az Operánál

Az Operaház közvetlen szomszédságában, a Lázár utca egyik impozáns házában, egy 95 négyzetméteres, két erkéllyel rendelkező lakás eladó. A belvárosban mégis csendes környezetben élhet ebben a lakásban. Kifinomult stílusvilág és letisztult formák jellemzik.

Vintage lakás a vár mellett

Lélegzetelállító vintage stílusú lakás eladó a Budai vár mellett, Budapest I. kerületében. A lakást két éve teljesen felújították. A négy szobás ingatlan erkéllyel is rendelkezik.

Nagypolgári lakás a Móricz Zsigmond körtérnél

Igényesen felújított polgári lakás eladó, a Móricz Zsigmond körtér közelében. Világos és letisztult formavilág jellemzi, a berendezése pedig elegáns és klasszikus. A második emeleti, 100 négyzetméteres ingatlanban három tágas szoba található. Az infrastruktúrát tekintve remek helyen található.

Belvárosi négyszobás lakás

Budapest belvárosában, a Blaha tér és a Keleti Pályaudvar között kínálják eladásra ezt a nagyon modern lakást. Az ingatlanban négy szoba található, amik mind más stílusban lettek kialakítva. Befektetésnek is kiváló, teljes berendezéssel együtt szeretnék eladni.

Modern kis lakás a Ráday utcában

Harmonikus kialakítású 45 négyzetméteres lakást értékesítenek a Ráday utcában. Tágas kialakítású másfél szobás ingatlan, két perc sétára található a Duna parttól. A fiatalos berendezésű és különleges megoldásokkal tarkított belsőkialakítás, elismert belsőépítész műve.

hirdetés