Kertes házak az agglomerációban

Megérkezett a tavasz és egyre több időt tölthetünk a szabadban. A jelenlegi helyzetben óriási előny ha van kertünk, hiszen a szabadban töltött órák gyógyító hatásúak. Egy gondozott kertben öröm mindenféle tevékenység végzése, de pihenni is élvezetesebb, ha van miben gyönyörködni. Ha vannak gyerekeink nem árt, ha beszerzünk néhány kerti játékot. A következő válogatásunkban csodaszép kertes házak sorakoznak fel egymást követve. 

Nézzük az elsőt!

Budajenő

Budajenőn, egy kedvelt lakóparkban kínálnak megvételre egy óriási telken fekvő luxus családi házat. A kifinomult eleganciájú, és exkluzív kialakítású házban nagy belmagasság, és az óriási üvegfelületek, légies könnyedséget sugároznak az ingatlanba lépőknek.

Tárnok

Csodás kertes családi ház eladó Tárnokon, Budapest agglomerációjában. A több mint 1000 négyzetméteres telken, parkosított kertet alakítottak ki, itt tényleg van hely a szabadidős tevékenységekre. Van kerti kiülő ahol grillezhetünk, de kertészkedésre is bőven akad lehetőség.

Pusztazámor

A budai Agglomeráció egyik legszebb falujában, Pusztazámoron eladó ez a csodás családi ház. Az ingatlanból gyönyörű kilátás tárul elénk a Sas-hegyre. A 2000 négyzetméteres telken számos szabadidős tevékenység végezhető.

Biatorbágy

Biatorbágy Pest megye nyugati részén terül el. Itt kínálnak eladásra egy négy szobás kertes házat, ami természetközeli környezetben helyezkedik el. Az épületben a természetes anyagok dominálnak, az óriási magasan fekvő terasz pedig igazi kuriózumnak számít.

Páty

Páty legkeresettebb részén, a Dobogón kínálnak  megvételre egy 2009-ben épült, gyönyörű fekvésű, örök panorámás, 4 szobás családi házat. Az 1440 négyzetméteres zöld növényekkel, fákkal benőtt kertben hegyvidéki hangulat uralkodik.

Germely

A főváros agglomerációjában Germelyen található ez az eladó, luxus család ház. A ház tágas, napfényes és barátságos hangulatú, a sokak által kedvelt mediterrán stílusban. A parkosított udvarban lehetőség kínálkozik a kültéri játékokra is.

Kisoroszi

Kisoroszin, a béke szigetén található ez a nagypolgári hangulatú családi ház. A nyers természet, a Duna közelsége, és egyszerre a budapesti agglomeráció egyesül ebben az ingatlanban. A kertben számos lehetőség van, akár veteményes vagy virágos kert is kialakítható.

hirdetés