Szín trend a lakberendezésben 2019

Az előző év az élénk vöröses, a modern fémek és a fekete akcentus változatairól szólt. A 2018-as szín trendekkel ellentétben 2019-ben az új árnyalatok kifejlesztésénél, életmód alapú megközelítést alkalmaztak. A legtöbb festékmárka már januárban bejelentette az év színeit. Ebben az évben a Coral színvilág, az erőteljes koralltól a terrakottáig.

Ha új színárnyalatokkal frissítenék az otthonod, nézd meg összeállításunkat és használd bátran.

Az erdő árnyalatai

A természet inspirálta erdő színei megjelennek a trend színek között is. A szürkétől a sötétbarnáig, a fa minden árnyalata trendinek számít. Ebben a különleges három szintes rönkházban a harmónia biztosított.

Energikus korall

A korall a reményteljesebb és élettel telibb színvilágot képviseli. Ez a szín feltölt és energizál, a hangulata felemelő.

Tökéletes zöld
A zöld nagyszerű választás a természetes színek kedvelőinek. Tökéletes egyensúlyt teremt a bútorok és a falak színei között.

Halvány rózsaszín

A halvány rózsaszínek dominálnak semleges tulajdonságukkal és más színekkel való kompatibilitásuk miatt. Az ideális megjelenés miatt keverhető sárga vagy fehér színnel.

Ködös kék

Hangulatos kék szürke kombinációjával, nyugodtabb energiát hoz az otthonodba.

Optimista sárga

A sárga pozitív sugallatú és energizáló szín. A citromsárgától a mustár sárgáig bezárólag trendi ha az otthonodba csempészed. Ebben a nyolcadik kerületi tégla lakásban is szívesen használták ezt az optimista színt.

Forrás: Pinterest

hirdetés