Romantikus fészkek, Valentin napi válogatás

Valentin napja a szerelmesek ünnepe, ilyenkor a szerelmesek megajándékozzák egymást és kiváló alkalom arra, hogy kiválaszd a tökéletes, romantikus otthont, ahol az év bármely napján jól éreznéd magad. A romantikus hangulathoz hozzájárulhat a kandalló,  az ízléses lakberendezés, a dekoratív kiegészítők.

Összeállítottam egy válogatást, te melyikben töltenéd ezt a különleges napot?

VI. kerületben, Terézvárosban, vintage és western stílusban felújított kis lakás eladó. Kiváló közlekedés és ellátottság mellett a világörökség részét képező Andrássy út közelében, Bajza utcában, jó állapotú polgári stílusban épült társasházban, kitűnő adottságokkal bíró ingatlan.

Szerelem lakás Dudakeszin, kedvelt lakóparkban kínálják ezt a remek elrendezésű 65nm-es fiatalos lakás. A terek világosak, nagyok és jól kihasználhatóak. Tulajdonosa nagy gonddal szépítgette, így sikerült egy igazán beleszeretős vintage stílusú otthont teremtenie.

A Hajós utcában kínálnak egy luxus penthouse lakást eladásra. A lakás belső kétszintes, tetőterasszal rendelkezik. Ilyen kilátás mellett, fantasztikus valentin napi ünnepet lehet tartani.

A Belgrád rakparton két különálló apartmanná alakítva eladó, ez a gyönyörűen felújított panorámás, nagypolgári lakás. Lenyűgöző megoldások és luxus kialakítás jellemzi.

Gyönyörű környéken és utcában, ahol a város soha nem alszik. A Váci utca szomszédságában a Régi posta utcában kínálják ezt a gyönyörű lakást. Belsőépítész álmodta újra és valósította meg ezt a csodát. Minden anyag a legmagasabb értéket képviseli.

 

 

 

hirdetés