Pazar enteriőrök Budapesten

Budapest belvárosában mindig találhatóak olyan eladó luxus lakások, amelyek nem csak elhelyezkedésüknek vagy a panorámának köszönhetik magas árukat, hanem a belső kialakítás vagy a dizájn miatt is. Belsőépítészek remekművei szép számmal találhatóak a belvárosban és a budai hegyekben is, eheti válogatásunkban összegyűjtöttünk néhányat, amitől leesett az állunk.

 1. kerületi duplex otthon

Első kedvencünk ez a tágas, letisztult stílusban berendezett belső kétszintes lakás az 1. kerületben. Minden megtalálható benne, amire a 300 milliós vételár láttán számíthatunk, mint például okos otthon kiegészítők, télikert a Parlamentre néző kilátással, gardróbok mindkét szinten, külön háztartási helyiség. Minket viszont elsősorban nem ez fogott meg, hanem az alsó szinten kialakított mintegy 80 m²-es közösségi tér: itt található a konyha, az étkező és a nappali is. Két oldalról árad be a természetes fény, a főként fehér színeknek köszönhetően pedig tágas és légies az egész.

Galériás luxuslakás a belváros szívében

Ha Budapest belvárosára gondolunk, akkor jó eséllyel a Vörösmarty tér környéke jut eszünkbe. Exkluzív környék, ennek megfelelő lakásárakkal. Ez a különleges, hatalmas belmagassággal rendelkező lakás 220 millió Ft-os áron van hirdetve egy 2010-ben épült házban. Természetesen 24 órás portaszolgálat, fitness terem és mélygarázsok is tartoznak az épülethez, ami ezen a környéken nagy kincs. Mi azonban a fantasztikus belső kialakítás miatt választottuk be listánkba ezt a lakást. A nagy belmagasság és a hatalmas tetőablakok kombinációja levett minket a lábunkról!

Merész színek a 2. kerületben

Bátor színekkel dobták fel ennek a 2. kerületi 5 szobás lakásnak a belső tereit. Az élénk kék szín a nappaliban lévő kanapén és foteleken, valamint az egyik hálóban tűnik fel, emellett a mintás és virágos tapéták adnak egyedi hangulatot a szobáknak. A nappaliban felszerelt óriás vetítővászon a filmek szerelmeseinek kedvence lesz!

Kifinomult stílus a rakparton

A lista végére az előző lakás szöges ellentétét hoztuk. Elegáns, visszafogott stílus, pasztellszínek és romantika jellemzi ezt a szuper elhelyezkedésű, a Citadellára részpanorámás luxus lakást. A 235 millió Ft-os vételár részét képezi a teljes berendezés, így aki beleszeret a hangulatába, az készen kapja meg, csak be kell költöznie. Az alapterülete 148 m², 4 hálószoba van benne. Mindenhol magas minőségű anyagok kerültek beépítésre, tölgyfa parketta és több helyen márvány borítás biztosítja a nagypolgári hangulatot.

hirdetés