Klassz teraszos lakások Budapesten

Egy terasszal rendelkező lakás nagy előnyökkel bír, hol tölthetnénk el kellemesebb pillanatokat, mint a teraszon. Azt se felejtsük el hogy a terasz a lakás hasznos alapterületét növeli. Az erkély vagy a terasz burkolatának kiválasztásakor fontos szempontokat kell figyelembe vennünk, ilyen az időtállóság és a minőség, emellett  az otthonod ezen része is maximálisan passzoljon stílusodhoz, és kifejezze egyéniségedet.

Egy teraszon elhelyezhetünk szaunát, jakuzzit, grillsütőt. Igazából közösségi térként használhatjuk, nyáron akár a nappali funkcióját is betöltheti.

Mutatunk néhány fantasztikus darabot a budapesti eladó lakások közül, melyek nagy és látványos terasszal rendelkeznek.

Népligetre néző penthouse

A Népligethez közel, zöldövezetben kínálják ezt a 80 nm-es terasszal rendelkező penthouse lakást. Az ingatlan a társasház legfelső emeletén található és a teraszról körpanoráma nyílik a Népligetre. A fával borított terasznak fantasztikus hangulata van, emellett a fa mutatós és természetes anyag.

Modern panorámás lakás

A harmadik kerületben eladó ez a világos, panorámás, óriási teraszos lakás. A lakás modern berendezésű és egy három lakásos társasház első emeletén található. A teraszon nagy kitekerhető árnyékolóval védekeznek a napfény és az eső ellen, praktikus megoldás.

 Belső kétszintes panorámás

A XI. kerületben, Hosszúrét és Madárhegy határán egy panorámás, négy szobás, két erkélyes lakás eladó. A fa borítású teraszról körpanoráma nyílik a környékre. Esténként innen csodálhatjuk a város fényeit.

Ízléses, jó elrendezésű

Kellemes, fiatalos és üde lakást kínálnak eladásra a XI. kerületben Madárhegyen. A terasz hangulatosan berendezett, társasági összejövetelek helyszíne lehet. Igazi kis oázist hozhatunk létre a teraszon, mellyel biztosított a kikapcsolódás.

Halászbástya szomszédságában

A vár lábánál a Halászbástya közvetlen szomszédságában fiatalos lakás eladó. A hosszúkás, fával borított teraszon kellemesen kávézhatunk reggel. Az árnyékolást egy kitekerhető napellenzővel biztosítják.

hirdetés