Óriás teraszos lakások

A városi lakások egy külön csoportját jelentik a nagy alapterületű, óriás teraszok lakások. Ezekben az élet nem összehasonlítóható egy átlagos lakással, hiszen tágas terek jellemzik őket és legtöbbször a nagy teraszhoz páratlan panoráma tartozik. Olyan lakásokat kerestünk az országban eheti válogatásunkban, amelyek minimum 100 malapterületűek, tehát általában legalább 3-4 szobásak és kiemelten jó állapotúak, valami extrával.

Penthouse budai panorámával

Első találatunk ez a valódi penthouse lakás a XIII. kerületben. Belső kétszintes lakás, körpanorámás kilátással a Budai hegyekre és a Margit-szigetre. Az ingatlan kandallóval, szaunával és kódolt, a lakás előterébe nyíló kódolt lifttel van felszerelve. 2 gépkocsibeálló is tartozik a lakáshoz, a házban fitnesz-wellness részleg és 24 órás biztonsági szolgálat áll a lakók rendelkezésére.

75 m2-es terasz tóra néző kilátással Újbudán

Ez a félpenthouse 2013-ban épült, legvonzóbb része a 75 malapterületű fantasztikus terasz. Tágas terek jellemzik, gardrób, két fürdőszoba és egy letisztult stílusban épült, hófehér amerikai konyha van a lakásban.

Balatonfüredi luxuslakás

Következő találatunk egy örök Tihanyi panorámás, saját partszakasszal rendelkező lakóparki lakás Balatonfüreden. Lakberendező által berendezve, új bútorokkal várja új tulajdonosát ez az ingatlan. A társasházhoz kültéri medence és beltéri wellness részleg is tartozik, így biztosítva a teljes kikapcsolódást.

Modern lakás az agglomerációban

Egy lakásos társasház első emeletén helyezkedik el ez a nappali + 2 hálószobás lakás Nagykovácsiban. Modern, minimál stílusban épült, biztonsági rendszerrel felszerelt, klimatizált és egy 63 m-es terasz tartozik hozzá.

hirdetés