A hét legszebb ingatlanjai

A költözzbe.hu ingatlan kínálata sok különleges hangulatú otthonnal van teli. Ezekből összegyűjtöttünk néhány olyan darabot, aminek hirdetése releváns információkkal rendelkezik és jó minőségű képekkel ellátott. A legszebb ingatlanok közé azok a lakások kerülhetnek, melyek hirdetésében jó minőségű képek vannak feltöltve, a berendezése kreatív, lenyűgöző hangulatú.

Jöjjenek a legszebb otthonok!

Belvárosi luxus

A VI.kerületben található ez a második emeleti, két szobás, 69m2-es luxuslakás. A lakás a belváros szívében, mégis csendes nyugodt környezetet biztosít.

Érdligeti családi ház

Pazar elegancia, kifogástalan minőség, tökéletes adottságok jellemzik ezt az Érdliget zöldövezeti  részén található családi házat. Az ingatlant egy gyönyörű ősfás kert öleli körbe.

XIII. kerületi ékszerdoboz

A XIII. kerületben, a Gyermek téren eladó a egy 39nm-es,frissen felújított,1.emeleti,másfél szobás lakás egy jó állapotú házban.

Felújított panellakás

Csobogós lakótelepen a Kossuth utcában eladó egy 4 emeletes ház 2. emeleti erkélyes lakása. Az ingatlan teljes felújításon esett át, némi átalakítás után 4 szobát és nappalit alakítottak ki.

Pesthidegkúti társas házi lakás

Pesthidegkúton 4 emeletes 15 lakásos társasházban kínálunk eladásra egy 4 éve igényesen felújított 3. emeleti 84 m2-es lakást. A nappali erkélyéről szép panoráma nyílik a társasház parkosított kertjére.

 

 

 

hirdetés