Albérletek Pécsett

Pécs városában az albérletek árszínvonala hasonló a többi vidéki nagyvároshoz, az egyetem miatt a megyéből sokan keresnek a városban lakást, így ez növeli a keresletet. Átlagosan 100 e Ft az albérletek ára, de természetesen az alapterülettől, az épület korától és a felszereltségtől, állapottól sok minden függ, ezzel együtt az ár is változik. Szemezgettünk a pécsi albérletek között és kigyűjtöttünk párat, amik a különböző igényeknek megfelelnek.

Szoba bérlése felújított lakásban

A legolcsóbb alternatíva, hogy ha csak különálló szobát bérlünk, amire szuper példa ez a lakás. 3 különálló szobájából kettőben már laknak, a harmadik szobába keresnek lakót. A lakbér 49 000 Ft, amiért egy bútorozott szobát kap a bérlő, a közös helyiségek, mint a konyha és a fürdő szépen fel van újítva.

Pici, de önálló lakás az egyetemvároshoz közel

Ezt az apró, de jó elhelyezkedésű lakást kertkapcsolattal és autóbeállóval kínálják 70 000 Ft bérleti díjért közel az orvosi egyetemhez. A bérlet kezdetekor 2 havi kaució kifizetése szükséges. Főként egy személynek vagy pároknak lehet alkalmas, mivel egy légtérben van a nappali és a háló terület, de az adottságai jók.

Modern, galériás albérlet Pécsett

Ez a modern, ízléses stílusban felújított, új bútorokkal berendezett stúdiólakás alacsony rezsijével vonzó ajánlat lehet. Teljes körűen gépiesített, 1 fő részére ideális lakás a Jogász utcában közel az egyetemhez és a bevásárlóközponthoz.

2 szobás, felújított lakás a József Attila utcában

Felújított panellakást kínálnak a József Attila utcában 100 000 Ft-os bérleti díjért. Ez az előzőeknél magasabb, de ebben a lakásban külön hálószobát találunk és mind a konyha, mind a fürdőszoba nemrég lett felújítva. Távfűtéses a lakás, de a rezsi nem túl magas télen sem.

Újépítésű, 3 szobás lakás a belvárosban

Ez a 2018. augusztusban elkészült lakás első lakóit várja Pécs belvárosában. Amerikai konyhás, 2 különálló hálószobával ellátott jól felszerelt ingatlan, amibe csak beköltözni kell. A bérleti díj havi 180 000 Ft, 2 havi kauciót kérnek szokás szerint beköltözés előtt.

Családi házas övezetben újépítésű kertkapcsolatos otthon

A lista végén egy családi otthonnak is alkalmas, nappali+2 hálószobás ingatlant találtunk. Csendes, családi házas környéken található, gépkocsibeálló is tartozik hozzá. A hálószobákhoz külön-külön tartozik egy-egy fürdőszoba, a nagyobb hálóhoz még egy gardróbszoba is beépített szekrénnyel. A kertkapcsolat és a hatalmas ablakok biztosítják, hogy kellemes otthon váljon belőle, a padlófűtés és a klíma pedig biztosítja a lakók kényelmét télen-nyáron.

hirdetés