Növeld az ingatlanod árát, home staging

A home staging mint fogalom, Magyarországon is egyre jobban elterjedt. De mi is a home staging? Egy olyan iparág ami Amerikából indulva meghódította világot, az ingatlanok eladás előtti felturbózása. Lényegében egy szakértő, átrendezi a tereket, elviteti a felesleges bútorokat, dekorációs elemekkel feldobja a lakás minden zugát. Ezekkel az apró trükkökkel az ingatlanod, milliókkal többet érhet.

Nézzük, milyen lépésekkel tökéletesíthetjük otthonunk kinézetét!

Pakolás

Fontos hogy minden felesleges tárgyat pakoljunk el, a konyhapult üres legyen, az étkező asztalt is szabadítsuk fel és a nappaliban is minimalizáljuk a nem oda illő tárgyakat. Használjuk illatosítót, nem is gondolná az ember hogy mennyire mély benyomást tehet egy kellemetlen illat.

Szelektálás

A felesleges bútoroktól szabaduljunk meg, egy nem oda illő asztal vagy szék sokat ronthat az összképen. A túl sok bútor összenyomja a teret, viszont előnyösen mutat egy szellős, tágas otthon.

Hangulat fokozás

Dekorációs elemekkel fokozhatod az otthon megjelenését, textíliákkal feldobhatjuk a nappalit és a hálót. Néhány jól elhelyezett virág és gyertya is jól mutat.

Hálószoba

A hálószobában az ágy van központi helyen, ezt kell feltuningolni hogy lenyűgözően fessen. Az ágynemű hatékony elhelyezésénél kulcsfontosságú a párnák, paplanok gyűjteménye.

Világítás

A legjobb tippem az otthon megszépítéséhez? A világosság csempészése az ingatlanba. A világítótestek frissítése jelentős különbséget tesz, szinte minden térben és ez különösen igaz az új építésű lakásokba. Azt javaslom hogy az elavult, régi berendezéseket cseréljük le modern, energiatakarékos lámpákra. Próbáljuk megkomponálni hova szeretnénk tenni a hangsúlyt, oda tereljünk több fényt.

Online megjelenés

Az online megjelenés az egyik legfontosabb, hiszen a vevőink többsége először a lakás hirdetések képeiben tájékozódik. A képek legyenek mindig a lehető legjobb minőségűek és készüljenek megfelelő szögből. A hirdetés szövegében legyünk lényegre törők, szerepeljen benne az összes fontos tulajdonság az ingatlanról.

 

hirdetés