Mit tegyünk ha túl kicsi a lakásunk?

Mit tegyünk ha túl kicsi a lakásunk? Építsünk galériát! Egy kisméretű lakásnál eljön az a pillanat amikor a lakók kinövik, ilyenkor merül fel a kérdés, hogy vagy eladják, vagy ha ragaszkodnak az ingatlan adottságaihoz próbálnak valamerre bővíteni. Erre ad megoldást a galéria szint kiépítése. Azoknál a lakásoknál ahol a belmagasság megengedi célszerű emeletet kiépíteni. A galéria építéssel a lakás hasznos alapterülete is nő.

Az esetek nagy részében vagy a hálórész kerül fel az emelvényre, vagy a dolgozószoba. Egy galéria készülhet fából, gipszkartonból, fémből. Válasszunk olyan alapanyagot ami leginkább illik a lakásunk stílusához.

Nézzük a szebbnél szebb eladó galériás ingatlanokat!

Igényes luxus lakás

Budapest XIII. kerületében kínálják ezt az esztétikus, minden igényt kielégítő luxus ingatlant. Mindjárt két lakást vásárolhatunk egyszerre, egy 87 négyzetméteres, és egy kisebb 30 négyzetméteres lakás lehet a miénk. Mindkettő bármikor kiadható állapotban van. A kisebb lakásban is két háló lett kialakítva egy galéria építés segítségével.

Egyedi kialakítású

A főváros V. kerületében eladó ez az egyedi kialakítású luxus lakás. Azoknak akik szeretik a meglepő megoldásokat remek ajánlat ez a fém és üveg galériával kialakított lakás. A 75 négyzetméter alapterületű ingatlannak még 27 négyzetméter galéria építéssel növelték a területét, ahol külön helyiségeket is kialakítottak.

Apartman lakások

A Ferenciek terénél, a Kossuth Lajos utca legelején négy  apartman lakás kizárólag egyben eladó. Az ingatlan teljes felújításon esett át, mind műszakilag, mind pedig belső kialakítás szempontjából. A hálórész minden apartmanban a galérián lett kialakítva, így egy kislakás minden funkciót el tud látni önmagában is.

Belvárosi századfordulós lakás

Budapest belvárosában a Ferenciek terénél eladó ez a luxus lakás. A lakás egy századfordulón, szecessziós stílusban épült házban található, a Királyi-bérpalotában. A lenyűgöző hangulatú és múltú épületben, maga a lakás is szemet gyönyörködtető és a galéria is a luxust képviseli.

Gyerekszoba galéria

A gyerekszobába is szuper megoldás a galéria, főleg ha több gyerkőcöt szeretnénk egy szobában altatni. Így mindenkinek megvan a saját kuckója. Pont mint ebben az V. kerületben található nagypolgári lakásban.

hirdetés