Legszebb balatoni nyaralók az északi parton

Egy Balaton melletti nyaraló a család számára felbecsülhetetlen kincsnek számít. Fantasztikus nyári élményeket gyűjthetünk a magyar tenger partján. Ahogy beköszönt az igazi nyár, a kánikula egyre jobban várjuk, hogy strandolhassunk végre a hűsítő tóban.

Kinek az északi, kinek a déli part a kedvence, hiszen mindkettőnek megvannak az előnyei. Most az északi partot nézve vonzó a mélyebb víz, a hegyekkel övezett part, és persze a borokról se feledkezzünk el. Az északi parton számos olyan település található, melyeknek jelentős történelmi múltjuk van, ilyen például Keszthely, Balatonfüred vagy épp Badacsony. Egymást követik a kirándulóhelyek, a gyönyörű látnivalók a Balaton körül, gondoljunk csak a Tihanyi-félszigetre és a Káli-medencére,  a várromokra,  a kilátókra és túraösvényekre, híres írók és költők hagyatékára, régi korokat idéző villákra vagy kastélyokra.

A következő összeállításunkban különleges ingatlanokat szemezgettünk, melyek a Balaton északi partján találhatóak.

Balatonfüred

Balatonfüred történelmi emlékhelyekben és kulturális életben gazdag balatoni város. Itt kínálják ezt a csodálatos panorámával rendelkező családi házat. Az ingatlanban tágas helyiségek, nagy kültéri medence és napozó terasz is található.

Csopak

Csopak az egyik kedvenc Balaton környéki településem, igazi családbarát strandjával paradicsom gyerekekkel pihenni vágyóknak. Most egy jelenleg is működő apartmanházat kínálnak eladásra. A hotelben hat apartman lett kialakítva, mind egyedi stílusban. További fejlesztési lehetőségekre is lehetőség van.

Csopakról még egy ingatlan bekerült a válogatásunkba. Ez a zöld övezetben található, két szintes családi ház szemet gyönyörködtető látvány. Egyedi rusztikus stílusú megjelenésével levesz a lábunkról.

Balatonalmádi

Balatonalmádiban 2012 évben épült minimalista stílusú családi ház eladó. A házból lenyűgöző panoráma tárul elénk a Balatonra. Belső berendezését tekintve is a letisztultságot tükrözi egy kis tengerész stílussal ötvözve, ami illeszkedik a vízparti miliőhöz.

Badacsonytomaj

A Balaton környékén az egyik legcsodásabb természeti kincs a Badacsony hegy. Minden, amit a természetben szépnek ismerünk, itt együtt jelenik meg, a Badacsony környékén. A fantasztikus borvidéken található ez a csodás villa. Badacsonytomaj egyik legszebb részén, közel a központhoz kínálják ezt a reprezentatív villa épületet.

 

hirdetés