Lenyűgöző loft lakások

Tágas terek, egy légtér és indusztriális hangulat jellemzi leginkább a loft lakásokat. A loft Amerikához köthető ingatlantípus, melyről talán az amerikai filmekben hallottunk először. A legtöbb loft lakást elhagyott ipari épületek újrahasznosításaként, átalakításaként hoznak létre. Eredetileg a művészek körében lett elterjedt, mára már bárki kialakíthat benne komfortos életteret. 

Ezekben a lakásokban minden helyiség egyetlen osztatlan térben helyezkednek el. Gyakran még azok az intimitást igénylő szobák is mint a háló szoba, vagy a fürdőszoba. Ezzel egy egybefüggő, tágas teret nyerünk ami igazán figyelemre méltó.

Nézzük a kínálatban milyen eladó, lenyűgöző loft lakásokat találunk.

Budapest 6. kerületében, a Székely Bertalan utcában kínálnak egy loft jellegű lakást eladásra. Az igényesen kialakított lakásban a loft stílusjegyei megfigyelhetőek. Az eredetileg nagypolgári lakás magas mennyezete miatt ideálisan át lehetett alakítani.

A főváros 6. kerületében eladó ez a loft hangulatú luxus lakás. Garantált a kényelem ebben a napfényes lakásban, melynek alapterülete közel 70 négyzetméter és  5 métert meghaladó belmagassággal rendelkezik.

A Kálvin térnél új építésű, belső két szintes loft lakást kínálnak eladásra. Egy négy emeletes társasház tetőtér beépítésével alakították ki a lakást. A tetőtér beépítéssel és a külső-belső homlokzat felújításával egyidejűleg a társasházba új lift is beépítésre került.

Budakalászon eladásra kínálnak egy gyönyörű környezetben található loft stílusú családi házat, amely az erdő mellett található. A nettó 170 négyzetméter alapterületű családi ház folyamatosan karban volt tartva. A több mint 4 méteres belmagasság és a szint eltolás a mind az indusztriális stílus  jegyeiben készültek és nagyon szabad életérzést kölcsönöz. Egy igazán egyedi ház, a különleges dolgokat kedvelőknek.

Budapest XXIII. kerületének szívében 180 négyzetméteres luxus loft lakást kínálnak eladásra. Az ingatlan loft stílusának köszönhetően óriási terek állnak a rendelkezésére. A lakásban kialakítható a nappali mellett akár 3-4 hálószoba. Emellett kialakításra került egy rendkívül tágas fürdőszoba és konyha. Aki igazán kreatív otthont keres és teljes mértékben szeretné saját elképzelései szerint kialakítani és berendezni, annak ez a loft lakás kiváló választás.

 

hirdetés