Csodás fürdőszobák, ahol élmény a fürdés

Egy különleges, egyedi fürdőszobában igazi élmény lehet a fürdés. Akár kicsi, akár nagy, kivételes megoldásokkal kis ékszerdobozzá varázsolhatjuk őket. Fontos kérdés például, hogy fürdés vagy tusolás? Fürdőkád vagy zuhanykabin? Nehéz választani a fürdőszoba belső terének kialakításánál, figyelembe kell venné a családtagok eltérő igényeit. 

Az elmúlt évtizedben a modern fürdőszoba egy kis helyiséget jelentett, ahol kád vagy zuhanyzó volt bezsúfolva és csak használati tárgyként tekintettek rá. Manapság már szeretnék élvezni a fürdőzést, különlegessé tenni. Több esetben kombinálják szaunával vagy spa megoldásokkal.

A következő összeállításunkban összegyűjtöttük a legkülönlegesebb fürdőszobákat a kínálatban.

Elegáns

Ezeknek a lábas különálló kádaknak rendkívül különleges hangulata van. Mintha visszarepültünk volna az időben és újra reneszánszukat élik. Közben pedig a legnagyobb luxus felszereltséggel elérhetőek már. Ebben a VII. kerületi lakásban, közel  Liszt Ferenc térhez és az Operaházhoz egy ízléses fürdőszobát alakítottak ki. Minden az eleganciáról szól, visszaköszön a nagypolgári életérzés.

Letisztult

Egy hófehér fürdőszoba mindig a tisztaság érzését kelti. A letisztult formák és a visszafogott dekoráció pedig a klasszikus irányvonal megtestesítői. Budapest belvárosában kínálják ezt az exkluzív, három szobás lakást amiben a fürdőszoba is csodás.

Loft

A loft lakásokban a fürdőszoba is ugyanabban a légtérben található. Így van ez ebben a XXIII. kerületi loft lakásban is. Az ingatlan kialakítása még kiviteli folyamatban van, de a tervek szerint a nappali mellett, három hálószoba és nagy konyha és fürdőszoba lesz megvalósítva.

Családi fürdő

Amikor az egy egész család használja a fürdőt, tágasnak kell lennie. Ha több gyerek is fürdik egyszerre, nem árt a nagyméretű kád sem. Ebben az első kerületben található villában a fürdőszoba világos kialakítású és tágas. A nagy fürdőkádban pedig elférnek a gyerekek és a szerencsés kialakításnak köszönhetően nagy ablaka is van a helyiségnek.

Természetes

A természetes burkolatok kedvelőire is gondoltunk. A fa és a kő kombinációját láthatjuk ebben a kis fürdőszobában. Az ingatlan egy igazi különlegesség, egy siófoki szálloda, amit egy amerikai designer házaspár álmodott meg. Ez a fürdőszoba remek példája annak hogyan lehet egy apró helyiségből remek fürdőszobát kihozni. Apró fürdőszobákról olvashattok korábbi cikkünkben.

hirdetés