Ma hirdetik ki a ponthatárokat! Szuper albérletek Budapesten

Ma este, azaz június 23-án hirdetik ki a felsőoktatási felvételi ponthatárokat. Ilyenkor a diákok megrohamozzák az albérlet piacot.  Az egyetemisták körében a legnépszerűbbek a külön nyíló szobával rendelkezők, a garzonok, és ahol esetleg nagyobbak a közösségi terek. Az elhelyezkedést tekintve preferálják az egyetemekhez közeli vagy belvárosi ingatlanokat. Számukra fontos még az alacsony bérleti díj és a kedvező rezsiköltség. Jellemző, hogy többen költöznek egy albérletbe így osztozva az anyagi terheken.

A Költözzbe.hu kínálatában Budapestre szűkítve a keresést több mint négyezer kiadó ingatlan található különböző paraméterekkel. Nézzük melyek azok a lakások amik ideálisak lehetnek a most költöző diákok számára.

Budapest, XI. kerület

Felújított állapotban kiadó ez a szuper kis lakás Újbuda-Városközpont metróállomástól ötven méterre, az Allee Bevásárlóközpont és a Fehérvári úti piac közvetlen közelében. A lakást hosszútávra szeretnék kiadni, a havi bérleti díj 140 000 forint. A lakás egy szobás, ezért pároknak vagy egyedülálló személynek kiváló választás.

Budapest, VI. kerület

Igényesen kialakított lakást kínálnak kiadásra Budapest belvárosában, a VI. kerületben, a Bajnok utcában. Azonnal költözhető és hosszú távra szeretnék kiadni. A negyven négyzetméteres lakásban egy szoba található, ami galériázott, a hálórészt fent rendezték be. A bérleti díja 150 000 forint havonta.

Budapest, IX. kerület

Exkluzív lakás, két hálószobával kiadó Budapest XI. kerületében. A lakás kialakítását tekintve egy nappali konyhával és két hálószobával, két fürdőszobával várja a lakóit. Akár több diák együttesen is kiveheti, így osztozva az anyagi terheken. Bútorozott és gépesített, a havi bérleti díja 404 ezer forint.

Budapest, VII. kerület

Csodás, modern garzonlakást kínálnak a VII. kerületben. A földszinten található, egyszobás lakás szuper lehetőség egy párnak, vagy egyetemistáknak. Csendes utcában helyezkedik el és teljesen gépesített, bútorozott. A havi díja 130 000 forint.

Budapest, XIII. kerület

Budapest XIII. kerületében egy teljesen új, néhány napja átadott lakást kínálnak kiadásra. A lakás nappali plusz hálószobás okos otthon. Minden berendezési tárgya és bútora új, még senki sem használta eddig. Szuper adottságokkal rendelkezik, napfényes és erkélyes, élmény lehet itt élni. Havonta 165 000 forintért élhetünk itt.

 

hirdetés